ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα καυστικά tweets και τα υπονοούμενα

Εξοργισμένο το κοινό με την ψηφοφορία του GNTM

Ο κύκλος του GNTM έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου με πανηγυρικό τρόπο... και ενώ όλα έμοιαζαν παραμυθένια συνέβη κάτι που κανένας μας δεν περίμενε! Ας πάρουμε όμως τα πράγμα από την αρχή.

Η βραδιά του τελικού του Greece's Next Top Model ξεκίνησε στις 21:00 και το τηλεοπτικό κοινό περίμενε μέχρι τη 1:00 το πρωι για να ψηφίσει online την αγαπημένη του παίκτρια ανάμεσα στις: Εβελίνα Σκίτσκο, Μαριάννα Παινέση και Ειρήνη Καζαριάν - που βγήκε τελικά νικήτρια... Και μπορεί όπως σου είπαμε το κοινό να περίμενε να ψηφίσει, ωστόσο τελικά δεν ψήφισε!

Η online ψηφοφορία «άνοιξε» όμως το σύστημα λειτούργησε ελάχιστα και μετά «έπεσε» και αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο.

Λίγο μετά τον τελικό δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι η Ειρήνη Καζαριάν δεν άξιζε να πάρει την πρώτη θέση και ότι ευνοήθηκε «σκανδαλωδώς» από την κριτική επιτροπή με τα δεκάρια να πέφτουν βροχή. Έξαλλοι είναι επίσης πολλοί φαν του ριάλιτι μοντέλων, γιατί δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, καθώς το σύστημα «έπεσε» με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να επηρεάσει ελάχιστα το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επακόλουθο αυτού ήταν τα επικά σχόλια στο Twitter.

Πριν όμως δούμε μερικά tweets, αξίζει να πούμε ότι η παραγωγή είχε αντιληφθεί το πρόβλημα και κατά την διάρκεια του επεισοδίου η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε».

Δείτε τα tweets που αναφέρονται στην ψηφορία του GNTM:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X