ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο Αβρααμίδης: «Μου έκαναν εγχείρηση ανοικτής καρδιάς χωρίς να χρειαζόταν - Ένοιωσα ότι με βίασαν» (vid)

Δεν έλειψαν φυσικά και οι χιουμοριστικές του ατάκες

Στην εκπομπή BLOGGER και την Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε ο γνωστός αθλητικογράφος Μάριος Αβρααμίδης αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του που πραγματικά προκάλεσαν αίσθηση. Αρχικά ο κύριος Μάριος Αβρααμίδης μίλησε για τον τρόπο που άρχισε η επαφή του με το ποδόσφαιρο λέγοντας ότι ο πατέρας ήταν ουσιαστικά η αφορμή αφού ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και μετέπειτα προπονητής σε αρκετές ομάδες στην Κύπρο.


Απολαυστικός όπως πάντα ο παρουσιαστής του ΣΠΟΡ FM 95.0 απάντησε χωρίς φόβο και πάθος στην ερώτηση σχετικά με το τι ήθελε να ήταν αν δεν ήταν ο εαυτός του λέγοντας, ότι θα ήθελε να ήταν πουλί να τα κάνει πάνω σε όποιο δεν συμπαθεί.


Το πιο εξωφρενικό που του έχουν κάνει και όπως είπε έμεινε στην ιστορία ήταν όταν το 2006 ένοιωσε κάποια πονάκια στο στήθος και πήγε στην κλινική όπου τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Όντως υποβλήθηκε στην εγχείρηση αλλά αργότερα ενημερώθηκε ότι δεν χρειαζόταν. Όπως είπε χαρακτηριστικά ένοιωσε ότι τον βίασαν ενώ για 2 χρόνια είχε κατάθλιψη.

Δείτε το βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X