ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο (vids)

Δείτε τι αποκάλυψε ο Κρητικός για το Σώζων

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τα… είπαν γι’ ακόμα μία φορά, με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει απίθανες αποκαλύψεις για τον συμπαίκτη του.

«Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος.  Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα.

Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X