ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στους Νομάδες της Φωτιάς παίζονταν πολλά»

Η Καλογρίδη επέστρεψε και αποκάλυψε πολλά

Η Νατάσα Καλογρίδη έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την αποχώρηση της από το Nomads.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένη στο «Πρωινό» της Τετάρτης και φυσικά μίλησε για όσα έζησε στο reality επιβίωσης, τη διαμάχη του Γιώργου Μαυρίδη με τους συμπαίκτες του αλλά και όσα θεωρεί εκείνη πως τον κάνουν ξεχωριστό.

Διαβάστε επίσης:

Πουλά την παρθενιά της με τις «ευλογίες» των γονιών της (pics)

Δείτε το λιντσάρισμα στον δολοφόνο της Δώρας (pics – vids)

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ στους Νομάδες της Φωτιάς μπήκα αργά. Είχαν ήδη δημιουργηθεί σχέσεις και καταστάσεις. Εγώ τις πέτυχα προς το τέλος. Τις αντιλήφθηκα, δεν θέλησα να εμπλακώ για κανένα λόγο, απλά έβλεπα τι παιζόταν. Και παίζονταν πολλά!» είπε η Νατάσα Καλογρίδη, ενώ συμπλήρωσε: «Ο Μαυρίδης και ο Αναδιώτης τα βρήκαν. Γίνανε φιλαράκια. Και μπαίνοντας κι εγώ στην ομάδα έγινα και εγώ φιλαράκι. Εγώ οφείλω στον εαυτό μου να είμαι σωστή και δίκαιη με όλους και με όλα. Απλά υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, βρε αδερφέ, που τους συναντάς, τους κοιτάς στα μάτια και λες “Εδώ μου πάνε”. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή έχουν πάρει διαστάσεις τεράστιες. Δες τι τους ενώνει... Τους ενώνουν τα αγωνίσματα. Να κερδηθεί η Επικράτεια και η Ασυλία. Έχουν διαφορετικές απόψεις (από τους άλλους). Αλλά πού το κακό; Why not;».

Όταν η Φαίη Σκορδά επεσήμανε πως είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς και πολύ διαφορετικό να θες το κακό του άλλου, η Νατάσα Καλογρίδη απάντησε: «Εγώ τι να πω γι' αυτό; Ο καθένας πράττει και επιλέγει πώς θα πράξει και θα συμπεριφερθεί ανάλογα με το ποιόν του. Δηλαδή ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να αντιμετωπίζει πράγματα και καταστάσεις».

Ωστόσο, η ίδια εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή της στον Γιώργο Μαυρίδη λέγοντας: «Είπα πως έχει να κερδίσει όποιος είναι δίπλα του γιατί είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, έξυπνος, εύστροφος και είναι ένα καλό παιδί. Αυτό που εγώ γνώρισα και εγώ κατάλαβα. Στρατηγική μπορεί να έχει στα αγωνίσματα, που οφείλεις να έχεις εκεί».

Πηγή: yupiii.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X