ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο ψυχιατρείο Ελληνίδα ηθοποιός (Pic)

Πήγε οικειοθελώς

Εγκλειστη στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί, είναι οικειοθελώς και μυστηριωδώς από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστουγνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Πρόκειται για μια παράξενη ιστορία, στην οποία προσπαθούν μάταια να ρίξουν φως αυτές τις δύο εβδομάδες φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού, Η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανησυχεί πολύ για εκείνη, αλλά και ο Αλέξανδρος Πετρίδης, που τη φρόντισε όταν βρέθηκε στο σπίτι τραυματισμένη, λίγες ώρες πριν από τον εγκλεισμό της.

Οπως ξεκαθαρίζει η ίδια η ηθοποιός –τη θυμόμαστε από τον ρόλο της στη σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα»– αποκλειστικά στην «Espresso», νοσηλεύεται με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλλει, συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας. Ο πατέρας της, από την άλλη μεριά, δηλώνει άγνοια για τον εγκλεισμό της στο Δαφνί και, όπως μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, θα μπορέσει να μιλήσει δημοσίως για το θέμα όταν λάβει γνώση για το τι ακριβώς συνέβη στην κόρη του.

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA