ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκιαγράφησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή που της επιτέθηκε η Κάτερ (vid)

Μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε αλλά και για τον έρωτα της με τον Δώρο

Η όμορφη χορεύτρια, χοροδιδάσκαλος Νάταλι Κάτερ η οποία μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας «άθελα» της όπως είπε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Όλα για Σένα.

Η Νάταλι μίλησε τόσο για την επίθεση βιαιοπραγίας που δέχθηκε από γνωστό ποδοσφαιριστή Κυπριακής ομάδας, όσο και για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον Δώρο Παναγίδη.

Αφού εξιστόρησε το τι ακριβώς έγινε με τον ποδοσφαιριστή σκιαγραφώντας τον ανέφερε ότι έκανε ήδη καταγγελία στην Αστυνομία και θα προχωρήσει σε μήνυση.

«Αυτή την στιγμή δεν θέλω να πω το όνομα του ούτε που δουλεύει» είπε η Νάταλι, ενώ στην συνέχεια έκανε σαφές πως αν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει θα προχωρήσει σε αποκάλυψη του ονόματος του, παρόλο που κατά δήλωση της πολλοί είναι αυτοί που κατάλαβαν ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αφού έχει παρόμοια περιστατικά και όχι μόνο μιας και όπως είπε έχει ενημερωθεί ότι δημιουργεί συχνά – πυκνά και καυγάδες στα αποδυτήρια.

Πάντως η ίδια τόνισε πως η ομάδα του είναι μια από τις τρείς μεγαλύτερες της Κύπρου.

Η Νάταλι, μίλησε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και για τον πρώην σύντροφό της Δώρο Παναγίδη που συμμετέχει στο Power of love.

«Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα πολύ. Ο έρωτας φεύγει, μένει η αγάπη η συντροφικότητα απλά δεν κύλησε σωστά όλο αυτό,» είπε χαρακτηριστικά ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχουν περεταίρω επικοινωνία.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X