ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Power of Love: «Κάγκελο» άφησε τους παίκτες η Μπακοδήμου (vid)

Μπαίνουν στην τελική ευθεία και...

Μια ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου για την εξέλιξη του Power of Love αιφνιδίασε τους παίκτες που έχουν μείνει στο σπίτι.

Μετά την αποχώρηση της Κλαούντια, η οποία ήταν η μοναδική παίκτρια που είχε μείνει single, έγινε γνωστό πως στο παιχνίδι δεν θα μπει νέα παίκτρια. Το παιχνίδι, σιγά σιγά, μπαίνει στην τελική ευθεία, όπως ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Θέλω να σας πω το εξής: Δεν θα μπει καινούριος παίκτης σήμερα. Δεν θα μπει ούτε αύριο. Γιατί είμαστε στην τελική ευθεία. Είστε ζευγάρια όσοι είστε μέσα στο σπίτι και τώρα αυτά τα ζευγάρια θα αρχίσουν να λειτουργούν με τον ανταγωνισμό του παιχνιδιού μέχρι τον τελικό. Θα έρθουν κάποιες καινούριες διαδικασίες τις οποίες θα σας τις πω μετά, αλλά στην ουσία θα είναι η πρόβα για τον τελικό. Τώρα, καθημερινά θα ζούμε με τον τελικό στο μυαλό μας.

Αυτό που θα σας ζητήσω να κάνετε είναι πρόβα για τον τελικό. Να ξέρετε ότι πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για το πως θα κρίνετε και θα ζυγίσετε τις καταστάσεις. Το πάρτι αρχίζει τώρα», ανακοίνωσε στους παίκτες του Power of Love η Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή: newsbeast.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA