ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PIK me baby one more time

«Καλή επιτυχία... Κύπρος»

Εκ μέρους της ανθρωπότητας θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα το ΡΙΚ στο 2018. Μπράβο καλώς ήρθατε, καλά να περάσετε, σάς εύχομαι μια υπέροχη βραδιά. Η ελαφριά ζάλη που αισθάνεστε είναι πολύ φυσική και προκλήθηκε λόγω της απότομης μεταφοράς από το 1997 στο σήμερα. Μην ανησυχείτε, όμως, να πίνετε πολλά υγρά και σε περίπου τρεις με τέσσερεις βδομάδες θα έχετε συνηθίσει.

Φυσικά, μπορεί μέχρι τότε να πάθετε άλλο σοκ αφού υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δείτε τα νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων να ανεβαίνουν μετά τη ριζική αλλαγή στο στούντιο, τον εκσυγχρονισμό των γραφικών του δελτίου και την καινούργια anchorwoman, Γωγώ Αλεξανδρινού.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο κόσμος να μάθει ότι πλέον το στούντιο δεν μοιάζει με εργαστήρι χημικών αναλύσεων και να γυρίσει στο PIK για την ενημέρωσή του. Φυσικά, κύριε Μαραθεύτη μου, θα μού το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που έκανες και θα έρθει η στιγμή που
θα κλάψεις πικρά για την απομάκρυνση της μιας και μοναδικής, απόλυτης παρουσιάστριας κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Queen Vivian Κανάρη. Έξαλλος είμαι, θέλω να το ξέρεις, υποφέρω και θα υποφέρεις.

Αλλά, επειδή είμαι υπεράνω, απλώς θα σού ευχηθώ «Καλή επιτυχία... Κύπρος».

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X