ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανίκος Πιλάλης: Η «έκρηξή» του για το Survivor 2

«Να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην αναλωνόμαστε συνέχεια»

Πολλοί πίστευαν ότι η συμμετοχή του Πανίκου Πιλάλη στο Survivor 2 ήταν αναμενόμενη, όμως μετά από δικό του μήνυμα στα social media είναι λίγο διαφορετικά.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από το κείμενό του, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής του στα κάστινγκ του Survivor 2, αλλά και για ποιους λόγους δεν κατάφερε να βρεθεί στην Αθήνα.

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Αρκετοί από εσάς μου στέλνετε μήνυμα και με ρωτάτε για το "SURVIVOR 2" κι αν πήγα ή θα πάω και τα ίδια και τα ίδια.
Να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην αναλωνόμαστε συνέχεια...
Βρίσκομαι ήδη σε δύο πετυχημένες σειρές της Κυπριακής τηλεόρασης.
ΝΑι, επιθυμία μου είναι να πάω στο SURVIVOR 2 αλλά να πάω σωστά, χωρίς τηλεφωνήματα και πολλα μπλα μπλα δεξιά κι αριστερά.
Δεν σας κρύβω πως έκανα κι εγώ αίτηση (φυσικά επιθυμία μου είναι να μπω στους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ μετά από τόσα χρόνια στις πλάτες μου καριέρα).
Με πήραν από την παραγωγή να πάω στο casting, πήγα και κατάφερα να περάσω στην δεύτερη φάση.
Την ίδια μέρα που έγινε το casting στην Κύπρο και πριν προλάβουν να περάσουν 4 ώρες χτύπησε το τηλέφωνο μου για να "εκτοξευθώ" ξαφνικά στην Αθήνα σε διάρκεια λίγων ωρών. Πρωτάκουστο (αφού δεν μας έδωσαν ούτε καν μια δυο μέρες προειδοποίηση για να διευθετίσουμε τις δουλειές μας)
Είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και δεν είναι δυνατόν να αφήσω γυρίσματα και συνάδελφους ξεκρέμμαστους για να βρεθώ στην δεύτερη φάση της επιλογής του SURVIVOR 2 .
Τους είπα είναι αδύνατον να μου ζητάτε τόσο σύντομα να βρεθώ Αθήνα κι αν υπάρχει περιθώριο για τις επόμενες μέρες προκειμένου να κανονίσω τις ώρες και τα γυρίσματα των σειρών που με κόπο και αγάπη εργάζομαι.
Τελικά απ ότι βλέπω συνεχίζεται η διάρκεια επιλογής των παικτών και ήδη βρίσκονται στην 3η φάση. Άρα, προς το παρόν η λέξη SURVIVOR 2 βγαίνει από το μυαλό τόσο το δικό μου όσο και εκείνων που θα ήθελαν να με δουν να εκπροσωπώ εμένα, την οικογένειά μου αλλά και την Κύπρο μου, Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X