ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγκόσμια διάκριση για Κυπριακή παραγωγή

Η ταινία ταξίδεψε μέχρι το Σαράγιεβο όπου συμμετείχε στο πρόγραμμα MIDPOINT όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο, το ''HBO Europe Award''

To 2015, o Ανδρέας Κυριάκου, ο Φρίξος Μασούρας και ο Χάρης Αγιώτης δημιούργησαν την ταινία μικρού μήκους ''The Midnight Shift'' (ή ''H Μεταμεσονύχτια Γραμμή, στα Ελληνικά). Η ταινία αυτή ταξίδεψε μέχρι το Σαράγιεβο όπου συμμετείχε στο πρόγραμμα MIDPOINT όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο, το ''HBO Europe Award''.

To MIDPOINT TV Launch επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς που μπορεί να κρατήσει για πολλές σεζόν. Το σενάριο και το τελικό προϊόν των τριών Κυπρίων βρίσκεται πλέον στα χέρια του ΗΒΟ και δεν αποκλείεται να δούμε τη συνέχεια του στις οθόνες, από το Αμερικανικό δίκτυο.

Όπως μας είχε πει ο Ανδρέας Κυριάκου σε συνέντευξη, πριν την πρεμιέρα, ''Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν άνθρωπο – τον οποίο υποδύεται ο Χριστόδουλος Μαρτάς. Έναν άνθρωπο κυνηγημένο, από κάποιο έγκλημα που έχει κάνει, που για να ξεφύγει παίρνει μια δουλειά σαν ταξιτζής στην μεταμεσονύχτια γραμμή. Η ταινία είναι η πρώτη του νύχτα στη δουλειά. Ο πρώτος του πελάτης (Κρίστοφερ Γκρέκο) τον αναγκάζει να δει τη ζωή διαφορετικά''.

Ουσιαστικά, ο ταξιτζής λειτουργεί σαν μια μοντέρνα εκδοχή του μυθικού ''βαρκάρη'', που μεταφέρει τους νεκρούς από τον κόσμο μας στην επόμενη τους κατοικία, βοηθώντας τους να ολοκληρώσουν ό,τι άφησαν ατέλειωτο.

''Το MIDPOINT συνεχίζει να ανακαλύπτει υπέροχα σενάρια και ταλέντα, και το HBO Europe Original Production είναι κατενθουσιασμένο που υποστηρίζει το νικητήριο project, το ''Midnight Shift''. Είναι ένα πολύ πρωτοποριακό σενάριο, τόσο εμπορικό όσο και προσωπικό, που διεκπαιρεώθηκε με επαγγελματισμό, από το κόνσεπτ στο σενάριο και στην παρουσίαση. Μια πολύ καλή ιστορία ειπώθηκε με μια διαφορετική φωνή και μια μεγάλη καρδιά'' δήλωσαν η Tereza Polachova (executive producer στο ΗΒΟ Europe) και ο Steve Matthews (VP Executive Producer, Drama Development).

Δείτε το τρέιλερ του ''Midnight Shift''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X