ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O κακός χαμός μεταξύ των παικτών του Master Chef (vid)

Άγριος καβγάς χωρίς προηγούμενο

Στην χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του Master Chef, υποψήφιοι ήταν ο Τιμολέων, η Μάγκυ και ο Βασίλης, με τον τρίτο να είναι αυτός που αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.

''Νιώθω μια αδικία εν μέρει, νιώθω μια πικρία, αλλά τα καλύτερα έρχονται. Συνέβησαν πολλά σήμερα… Από κάποιους ανθρώπους άλλα περίμενα και άλλα πήρα. Αλλά εγώ δεν κρατάω κακίες'', είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χατζόπουλος.

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη, και την επιστροφή των παικτών στο σπίτι, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με τους διαγωνιζόμενους να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες.

Την αρχή έκανε ο Τιμολέων, ο οποίος δήλωσε ανοικτά ότι τον ενόχλησε η στάση των συμπαικτών του αφού όπως δήλωσε ''ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από τον Βασίλη. Σε μένα ήρθε μόνο ο Συμεωνίδης και στην Μάγκυ δεν πήγε κανείς και αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι φαίνεται ότι κάποιοι δεν με θέλουν στο παιχνίδι''. Ο Τιμολέων πήρε θέση υπέρ της Μάγκυ, ενώ κατηγόρησε ανοικτά τον Σάββα και τα υπόλοιπα μέλη της μπλε ομάδας ότι προσπάθησαν να κρατήσουν τον Βασίλη στο παιχνίδι και να θέσουν τον ίδιο και την Μάγκυ εκτός παιχνιδιού.

Όπως ήταν λογικό, η συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες ήταν έντονη, με τον Σάββα και τον Τιμολέων να έρχονται σε λογομαχία, και τον Χρίστο να προσπαθεί να χωρίσει τους δύο παίκτες.

Η επίθεση συνεχίστηκε και στο πρόσωπο της Ηλέκτρας, στην οποία ο Τιμολέων είπε ότι εξαιτίας του βρίσκεται ακόμη στο MasterChef.

Πηγή: must.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X