ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nomads: Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων,

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

ΟΙ 21 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ:

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η Ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η Ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η Ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.
Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ας γνωρίσουμε τις 3 ομάδες με τους 21 συμμετέχοντες:

ΟΜΑΔΑ ΩΚΕΑΝΟΣ – AΘΛΗΤΕΣ (ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΜΠΛΕ):

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ:

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 37 ετών. Είναι αθλητής Kick Boxing και η πρώτη του επαφή με τη γυμναστική ξεκίνησε στην ηλικία των 7 ετών. Ασχολήθηκε 2,5 χρόνια με την ενόργανη και αργότερα με το Shotokan καράτε για 2,5 ακόμα χρόνια, όμως η μεγάλη του αγάπη ήταν το Kick Boxing. Έχει στο ενεργητικό του 179 αγώνες, 157 νίκες και 87 νοκ άουτ και έχει φέρει στην χώρα 17 παγκόσμιους τίτλους. Η μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τον ώθησε να δημιουργήσει τις δικές του σχολές, για να προσφέρει στο μέγιστο την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει.

ΒΑΣΩ ΜΙΛΛΟΥΣΗ:

Η Βάσω Μιλλούση γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Μαΐου 1984 και συγκεκριμένα στη γειτονιά του Ταύρου. Από την πολύ μικρή ηλικία των τεσσάρων χρόνων, ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, όπου έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, με δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιάδες. Το 2012 κατέλαβε την 1η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη της FIG στην Δοκό Ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει άσκηση με το όνομά της. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μέσα στις επιθυμίες της, είναι να μεταδώσει τις γνώσεις της στα νέα ταλέντα αλλά και ο σχεδιασμός ρούχων. Πριν τους Ολυμπιακούς του 2012, είχε σχεδιάσει t-shirt που βγήκαν στην αγορά από τον ιταλικό οίκο Freddy και τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ:

Είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 39 χρόνια, όπου μυήθηκε από μικρός στη μαχητική τέχνη του καράτε. Έχοντας στο ενεργητικό του 2dan του Shotokan Karate και σειρά διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε το επόμενό του βήμα στις μαχητικές τέχνες και χάρισε στην Ελλάδα 3 Παγκόσμια μετάλλια στο άθλημα Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο ΒJJ. Το 2017 εντάχθηκε και βραβεύθηκε στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame των πολεμικών τεχνών.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ:

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης και έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ξεκίνησε τη συγχρονισμένη κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 2007. Στα 18 της χρόνια είχε την πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου στέφθηκε και 8η Ολυμπιονίκης.

ΟΛΓΑ ΠΗΛΙΑΚΗ:

Η Όλγα Πηλιάκη είναι 28 ετών και μητέρα 2 παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το μπαλέτο και τη ρυθμική και στα 12 έγινε πανελλήνια πρωταθλήτρια. Στη συνέχεια και ενώ ήταν 14 ετών κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη, στα 16 της την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο και στα 19 της χρόνια ως αρχηγός της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, κατέκτησε την ένατη θέση. Κατόπιν ασχολήθηκε με το χορό και την υποκριτική.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής –Personal Trainer, και του αρέσει να ασχολείται με το τρέξιμο, την κολύμβηση, snorkeling, water-sports, και φωτογραφία. Έχει γεννηθεί και ζει στα Ιωάννινα και από την ηλικία των 8 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον κλασικό αθλητισμό.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΑΝΤΖΗ:

Η Δήμητρα Φραντζή είναι προπονήτρια , γυμνάστρια στίβου και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Σπούδασε Νοσηλευτική και έπειτα στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια, το
διάβασμα και στην καθημερινότητά της η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Πιστεύει έντονα στο θεσμό της οικογένειας και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑ - SHOWBIZ (ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ):

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ:

Ο Γιώργος Μαυρίδης, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι σήμερα και είναι 39 ετών. Σε ηλικία 18 ετών άρχισε να «χτυπά» τατουάζ ως ερασιτέχνης και κατόπιν άνοιξε το πρώτο του tattoo στούντιο στον Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι έζησε την ζωή του σα νομάς μιας και στην ταξιδιωτική εκπομπή “World Party”, ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Ο Γιώργος Μαυρίδης, είναι μια αυτοδημιούργητη πολύπλευρη προσωπικότητα, με έντονη φιλανθρωπική δράση, κυρίως για ανάγκες παιδιών.

ΜΑΝΟΣ ΠΙΝΤΖΗΣ:

Ο Μάνος Πίντζης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο. Στα 15 του χρόνια ήθελε να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας αλλά τελικά τον τράβηξε η έβδομη τέχνη και έτσι βρέθηκε να σπουδάζει στη δραματική σχολή. Η πρώτη του δουλειά ήταν στο Εθνικό δίπλα στον Σταμάτη Φασουλή, ενώ ακολούθησαν τηλεοπτικές συνεργασίες στην κρατική και στην ιδιωτική τηλεόραση.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ:

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στην Ελασσόνα στις 6 Ιανουαρίου και μεγάλωσε στο Βόλο. Στην εφηβεία της, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεων της με την Εθνική Ελλάδος στο άθλημα των καταδύσεων, ενώ απέσπασε πολλές διακρίσεις.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Γυμναστική Ακαδημία, μπήκε στη ζωή της το τραγούδι. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Εκεί δέχτηκε πρόταση για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα.
Λίγο αργότερα παίρνει την απόφαση να κατέβει στην Αθήνα και το 2003 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «Το πρώτο βήμα».
Παράλληλα με τη δισκογραφική της δραστηριότητα και τις live εμφανίσεις, το 2006 παίρνει μέρος στην τηλεοπτική σειρά “Singles”, κατόπιν προτροπής του φίλου της Γιώργου Καπουτζίδη. Στη συνέχεια, το 2009 εμφανίζεται σε ένα ρόλο πρόκληση για εκείνη, στην «Πολυκατοικία».
Στις αρχές του 2015, η Αποστολία Ζώη, μετά από ένα διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, επιστρέφει δυναμικά με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία, Heaven Music. Την τηλεοπτική σεζόν 2015-16, πήρε μέρος και στο talent show του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar” και έφτασε στον τελικό, αποσπώντας καταπληκτικές κριτικές για τους καλλιτέχνες που μιμήθηκε στη σκηνή του show.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ:

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι ηθοποιός και έχει γεννηθεί στην Αθήνα πριν 34 χρόνια. Η αγάπη του για τον αθλητισμό, τον ώθησε να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και να είναι φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας Πατρών. Συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές καθώς και σε εκπομπές.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ:

H Χριστίνα Κολέτσα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε στη Αθήνα το 2006, για τη συμμετοχή της στο Fame Story, το μουσικό
talent show του ΑΝΤ1. Έκτοτε, εργάζεται ως τραγουδίστρια. Στον ελεύθερο της χρόνο, της αρέσει πολύ να ταξιδεύει και να βλέπει ταινίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Ηλεκτρολογία. Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.

ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ:

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι 29 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αργότερα με το χώρο του θεάματος, τηλεόραση-ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, το «Πρωινό» με την ομάδα της Φαίης Σκορδά, ενώ εργάζεται και ως ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό Ρυθμό 949.

ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ):

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ:

Ο Λευτέρης Παρασκευάς γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου και από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και το 1992 πρωταθλητής στα 200μ πρόσθιο. Αργότερα ασχολήθηκε με την ελεύθερη κατάδυση και κατέκτησε τη 2η θέση γενικής βαθμολογίας ανδρών, σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2011 αποφάσισε να ασχοληθεί με το υπερμαραθώνιο τρίαθλο, όπου ξεκίνησε με απόσταση
IRONMAN (3,8 χλμ κολύμβησης, 180χλμ ποδηλασία,42χλμ τρέξιμο). Στη μετέπειτα πορεία του στον αθλητισμό, ακολούθησαν διάφορα αθλήματα. Το 2014 συμμετείχε στο ARCH ΤΟ ARK, το μεγαλύτερο τρίαθλο στον κόσμο σε αποστάσεις. Ξεκίνησε από Λονδίνο τρέχοντας 140 χιλμ. κολύμπησε στη Μάγχη 34 χΛμ και συνέχισε με ποδήλατο μέχρι το Παρίσι. Έγινε ντοκιμαντέρ και μπήκε στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από το 2011 και μέχρι το 2017 ότι έχει κάνει γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό με τα έσοδα να διατίθενται σε ευπαθείς ομάδες.

ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ:

Η Νατάσα Καλογρίδη γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Σε ηλικία ενός έτους, ήρθε στην Αθήνα, αλλά επέστρεψε στο Σίδνεϊ, 14 ετών, για να τελειώσει το σχολείο. Ανήσυχο πνεύμα και πολυπράγμων, παράλληλα σπούδαζε σχέδιο μόδας και σε ηλικία 17 ετών βραβεύτηκε με το βραβείο πολιτισμού του Σίδνεϊ. Αυθόρμητη και παρορμητική, εν μία νυκτί, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ήταν 18 ετών και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τελειομανής και απαιτητική με τον εαυτό της, ξεκινάει μία αναζήτηση μαθημάτων και τρέχει καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ σε σχολές υποκριτικής για να βρει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Έκτοτε έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως το Dogville, Hitchcock Blonde, Πάττυ Χύμα σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και υπό την αιγίδα του Λάκη Λαζόπουλου, το Angel Baby όπου κέρδισε το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλο από το Αθηνόραμα, τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Απόστολου κ.ά. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνά Χατζησάββα, Ναταλία Δραγούμη, Πέγκυ Τρικαλιώτη και άλλους. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στις Μάγισσες της Σμύρνης, στην Τυγφλόμυγα, στο Αμάρτημα της Μητρός μου και στο Dancing with the Stars, το χορευτικό talent show του ΑΝΤ1. Κοσμοπολίτισσα, της αρέσουν τα ταξίδια, ενώ αποφάσισε να συμμετάσχει στο Nomads, γιατί της αρέσουν τα δύσκολα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΡΟΚΛΟΣ:

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977 και σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς του στη Νέα Ερυθραία όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι συνιδιοκτήτης καφέ μπαρ και είναι «ερωτευμένος» με την άθληση κάθε μορφής και κυρίως με τα “extreme sports”, όπως B.A.S.E. Jumping και το πιο επικίνδυνο B.A.S.E. wingsuit base. Για τον Κωνσταντίνο αυτά είναι μορφή τέχνης και όπως ο ίδιος λέει, όλη του η ζωή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ:

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 27 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία. Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη

ΦΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ:

Η μεγάλη αγάπη στην καινοτομία τον ταξίδεψε χιλιάδες μίλια μακριά και του έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με περισσότερα από 500 ανώτατα διοικητικά στελέχη από 37 χώρες. Ο Φώτης Φιλιππόπουλος έμαθε πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων. Για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την καινοτομία το 2006, ως εκπαιδευόμενος στο τμήμα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου σήμερα είναι εξωτερικός εμπειρογνώμονας για την καινοτομία. Του αρέσει να αναμειγνύει αντικείμενα και να παράγει νέα γνώση και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αφιέρωσε 5 χρόνια σκληρής δουλειάς στο διδακτορικό του, διερευνώντας τον τρόπο που ο άνθρωπος δημιουργεί και ερμηνεύει την έννοια της «αξίας». Ότι κάνει το αφιερώνει στην κόρη του, Ελευθερία.

ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΟΥ:

Η Ειρήνη Ζάχου είναι 23 ετών, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως γυμνάστρια. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άρτα και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο, από πολύ μικρή ηλικία. Τα 100 μέτρα ήταν το αγώνισμα το οποίο εκτός από πολλές διακρίσεις, της προσέφερε και στοιχεία που συνέθεσαν το χαρακτήρα της, όπως υπευθυνότητα και οργάνωση.

ΕΥΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ:

Η Εύη Ιωαννίδου είναι 22 ετών, έχει γεννηθεί στη Βέροια όπου με την οικογένειά της διατηρούν επιχείρηση café και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία» και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με το modeling.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X