ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λώρης Λοϊζίδης - Χριστιάνα Αρτεμίου: Που συναντήθηκαν τηλεοπτικά; (pics)

Συνάντηση μεγατόνων!

Όπως γίνεται σε όλες τις εκδόσεις του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος» παγκοσμίως, έτσι και στο δικό μας έρχεται ένα σπέσιαλ επεισόδιο με κωμικούς ηθοποιούς.

Αν και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μάς έχει συνηθίσει σε σπέσιαλ επεισόδια (επεισόδιο δεύτερης ευκαιρίας, επεισόδιο φοιτητών, επεισόδιο Καραϊσκάκειου Ιδρύματος), το συγκεκριμένο ειδικό επεισόδιο, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 19.05, θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από Κύπριους κωμικούς ηθοποιούς και τα έσοδα του νικητή ή της νικήτριας θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος. Έτσι στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού, ο Τάσος Τρύφωνος θα υποδεχθεί ως παίκτες το ραδιοφωνικό ταίρι του στο Love FM 100.7 Χριστιάνα Αρτεμίου, τον Μιχάλη Σοφοκλέους, τον Παναγιώτη Κυριάκου, τον Σοφοκλή Κασκαούνια, τη Δανάη Χρήστου, τον Λώρη Λοϊζίδη, τον Κώστα Βήχα και την Έλενα Ευσταθίου.

Εάν το σπέσιαλ επεισόδιο είναι παρόμοιο μ’ αυτό που παρακολουθήσαμε με την Έλενα Ακρίτα το 2001, προβλέπεται πολύ γέλιο και ακόμα μεγαλύτερα νούμερα από τα ήδη αυξανόμενα.

Σίγουρα ένα επεισόδιο που θα σχολιαστεί πολύ!

Πηγή: must.com.cy

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA