ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καλά κάνανε και με έλεγαν sex symbol στα 90s, ήμουν ο απόλυτος» (vid)

Η εξομολόγηση του γνωστού τραγουδιστή

Τα 55 του χρόνια έκλεισε φέτος ο Γιάννης Σαββιδάκης, και όπως λέει, ο χρόνος του έχει φερθεί πολύ καλά.

«Βλέπω ανθρώπους που είναι ας πούμε 35 χρονών και δεν προσέχουν τον εαυτό τους καθόλου. Εγώ ας πούμε δεν έχω καπνίσει ποτέ. Δε λέει κάτι αυτό. Ίσως να λέει κιόλας. Βλέπω παιδιά τα οποία είναι 30, 28, 38, και πηγαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στο να γίνουν χάλια στα επόμενα 3-4 χρόνια. Όπως και οι γυναίκες, δεν προσέχουν», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» του ΑΝΤ1, προσθέτοντας: «Στη ζωή πρέπει να τα κάνεις όλα, όλα όμως, αλλά με ένα μέτρο. Όχι όμως να μη δοκιμάζεις».

Ερωτηθείς αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision, απάντησε καταφατικά, ενώ ίδια ήταν και η απάντησή του για το αν θα τραγουδούσε σε πίστα με γαρίφαλα και γαρδένιες. «Το ‘χω κάνει», ανέφερε.

Διηγήθηκε μάλιστα ένα περιστατικό όπου μία θαυμάστρια του έφερε ένα ταψί μουσακά στο μαγαζί που τραγουδούσε. «Εννοείται πως τον έφαγα όλο. Στο σπίτι τον πήρα. Στη συνέχεια μου μαγείρεψε στο σπίτι της», συμπλήρωσε.

Στην παρατήρηση ότι τη δεκαετία του ’90 τον χαρακτήριζαν sex symbol, σχολίασε με χιούμορ: «Καλά κάνανε, με το δίκιο τους. Ήμουν ο απόλυτος, the absolute!».

newsbeast.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X