ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η «κόντρα» με την Καγιά και το υπονοούμενο της για τον Αργυρό

«Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα του βγάζω το καπέλο»

Από την ημέρα προβολής του GNTM και έπειτα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τράβηξε όλα τα βλέμματα με αποτέλεσμα να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο in τηλεοπτικά πρόσωπα.Την προσοχή βέβαια των media δεν τράβηξε αποκλειστικά η ομορφιά και η προσωπικότητα της Ηλιάνας, αλλά και η «κόντρα» της με την Βίκυ Καγιά. Η Ηλιάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο In Style, μίλησε ανοιχτά.

Για τον ρόλο της στο Greece's Next Top Model: «Είμαι εν ενεργεία μοντέλο, οπότε δεν μου είναι εύκολο να κρίνω, και μάλιστα αρνητικά, ένα κορίτσι που ουσιαστικά είναι εγώ. Επειδή όμως έχω περάσει δύσκολες στιγμές – με έχουν κρίνει και συνεχίζουν να το κάνουν -, ταυτόχρονα χαίρομαι που μπορώ να αποτρέψω μια κοπέλα από το να ζήσει καταστάσεις που έχω ζήσει εγώ. Της εξηγώ πριν βγει στην πραγματική ζωή και στο επάγγελμα τι μπορεί να πάει λάθος. Συχνά νιώθω άσχημα προτού κάνω ένα αρνητικό σχόλιο. Ωστόσο, καθώς κάθε οντισιόν διαρκεί αρκετή ώρα, μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που να ακούγεται μεμονωμένα ως πολύ αρνητικό. Έχω συγκρατηθεί πολλές φορές, όμως έχω παρεκτραπεί και πολλές φορές. Είμαι άπειρη και πολύ αυθόρμητη ως άνθρωπος».

Στην συνέχεια η ίδια αποφάσισε να μιλήσει και για την φημολογούμενη κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά: «Δεν το είπα για να προσβάλλω την Βίκυ, και το ξέρει καλά. Την σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει τεράστια καριέρα και είναι πολύ σωστή στην δουλειά της. Μαθαίνω από εκείνη. Απλώς, όταν μιλάμε για ένα κορίτσι και το απορρίπτουμε με βάση ένα παλιό στερεότυπο, πρέπει να στηρίξω τη δική μου θέση. Επειδή στηρίζουμε η κάθε μία τη δική της άποψη, δεν σημαίνει ότι κάποια έχει λάθος».

Το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να μιλήσει και για τον έρωτα, αφήνοντας μάλλον ένα έντονο υπονοούμενο για τον πρώην της, Κωνσταντίνο Αργυρό. Μιλώντας λοιπόν για μια ενδεχόμενη επιστροφή της στην Ελλάδα η Ηλιάνα είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω για το που θα ζήσω με βάση έναν έρωτα. Είμαι άνθρωπος που ακούει περισσότερο το μυαλό του και γυναίκα καριέρας που της αρέσει η δουλειά της. Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο». Και κάπως έτσι διαπιστώνουμε ότι ο Κωνσταντίνος δεν ήταν τόσο «δυνατός» ώστε να την φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Πηγή: must.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X