ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συγκινητική «έκτη αίσθηση» της Χριστιάνας (vid)

Η μεταφυσική εμπειρία που έζησε και ο θάνατος στενού της φίλου

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ''Τετ α Τετ'' με αποκαλυπτική διάθεση. Ανάμεσα σε άλλα, ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στον θάνατο ενός αγαπημένου φίλου της παρουσιάστριας ο οποίος έχασε τη ζωή του στην έκρηξη στο Μαρί.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ενώ την είχε πάρει τηλέφωνο το βράδυ πριν από την έκρηξη, εκείνη δεν μπόρεσε να του απαντήσει και θα τον έπαιρνε την επόμενη μέρα. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης της έκρηξης του Μαρί, η παρουσιάστρια πήγε στο κανάλι όπου εργαζόταν και παρακολουθούσε τις εξελίξεις όταν μια φίλη της την πήρε για να ρωτήσει αν ο φίλος τους Παναγιώτης Θεοφίλου ο οποίος εργαζόταν στο Μαρί ήταν υπηρεσία. Τότε η παρουσιάστρια επικοινώνησε με δημοσιογράφο του σταθμού για να μάθει αν στην λίστα ονομάτων των θυμάτων της έκρηξης ήταν και αυτό του καλού της φίλου.

''Μόλις το έμαθα δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, να το πιστέψω, το γεγονός ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο από το προηγούμενο βράδυ, ακόμα και αν ήταν αργά''.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε μάλιστα ένα μεταφυσικό επεισόδιο που έζησε μετά τον θάνατο του φίλου της. ''Πήρα την φωτογραφία του και ξεκίνησα να του μιλώ. Ήμουν θυμωμένη μαζί του γιατί δεν ήρθε ούτε μια φορά στον ύπνο μου να τον δω. Του μιλούσα δυνατά και του έλεγα να μου δώσει ένα σημάδι ότι με ακούει…''

Ακολούθως η Χριστιάνα περιέγραψε πώς το ραδιόφωνο που είχε στο σπίτι της χαμήλωσε ξαφνικά ένταση δίνοντας της το σημάδι που ήθελε και πώς ένιωσε ότι ο νεκρός της φίλος επικοινωνούσε μαζί της.

Δείτε την περιγραφή στο πιο κάτω απόσπασμα:

Πηγή: must.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X