ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η παίκτρια του MasterChef 3 είναι «κόλαση» (pics)

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι

Ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο MasterChef 3. Όχι τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τις ξετυλίξει, αλλά για την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή και η πιο σέξι παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία πέρασε στο σπίτι του MasterChef 3 οριακά, μιας και στις οντισιόν είχε δεχθεί παρατήρηση από τον Πάνο Ιωαννίδη για τα μακριά μαλλιά της που τα είχε λυμένα όταν μαγείρευε.

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ενθουσιάσει τους κριτές με τα πιάτα της, έχει ενθουσιάσει όμως το ανδρικό κοινό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η Ασημίνα είναι 24 χρόνων, έχει καταγωγή από την Αλβανία ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Αν κάνετε μία επίσκεψη στο λογαριασμό της στο Instagram, θα δείτε σέξι φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει πριν μπει στο παιγνίδι. Τώρα κατά πόσο θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στην κουζίνα του MasterChef 3, παραμένει άγνωστό. Πάντως, μέχρι στιγμής με την εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει καταφέρει να είναι η παίκτρια που συζητείται περισσότερο αυτή τη στιγμή.

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X