ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM: Τις κούρεψαν με την ψιλή και ξέσπασαν σε κλάματα (Vids)

Δάκρυα απογοήτευσης για την εμφάνισή τους

Επιχείρηση Makeover χθες στο GNTM και κάποιες σκηνές ήταν έντονες -λόγω των αντιδράσεων των κοριτσιών. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την... ψιλή που εμφανίστηκε κάποια στιγμή, το σκηνικό θύμισε... Νόμο 4000.

Δύο κορυφαίοι κομμωτές, χθες, μαζί προφανώς με τις συμβουλές των Βίκυ Καγιά και Ελενας Χριστοπούλου, επιχείρησαν να αλλάξουν το λουκ των κοριτσιών για να τις κάνουν περισσότερο μοντέλα και να τις βοηθήσουν στο όνειρό τους για μια διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, όπου τα στάνταρ είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Ετσι, από την αρχή τους εξήγησαν ότι όλες τους θα έπρεπε να αποβάλλουν αυτό το κορίτσιστικό λουκ που είχαν και να αποκτήσουν μέσω και του μαλλιού τύπο και προσωπικότητα που θα τους ανοίξει την πόρτα για περισσότερες δουλειές, κάτι το οποίο είναι και το ζητούμενο, από τη στιμγή που επιθυμούν καριέρα στο μόντελινγκ.

Για κάποια από τα κορίτσια η αλλαγή ήταν μικρή, λίγο χρώμα, λίγο φιλάρισμα, όμως, για κάποια κορίτσια η αλλαγή ήταν πραγματικά μεγάλη. Αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους για κάποια εξαιρετικά κοντά κουρέματα. Μια κοπέλα δε, την κούρεψαν με την ψιλή. Και όλα αυτά για να γίνουν «μοντελάρες», όπως τους έλεγαν η coach με την κριτή του GNTM.

Οπως ήταν φυσικό, λοιπόν, κάποια κορίτσι αναστατώθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και παρακαλούσαν να μην τους κόψουν τα μαλλιά εξηγώντας ότι όλο αυτό θα τους δημιουργήσει μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Η Ειρήνη Στεριανού έπρεπε να κάνει το μαλλί της όπως της Ριάνα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Ετσι, καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής έκλαιγε και παρακαλούσε να μην της κόψουν το μαλλί. Σε κάποια στιγμή και ενώ της είχαν κόψει ήδη το μακρύ μαλλί της καρέ, ζήτησε απλά να μην της το κόψουν τόσο κοντό (αγορέ) όπως της είχαν δείξει στη φωτό της Ριάνας. Ο κομμωτής της εξήγησε ότι δεν γίνεται να της κάνει άλλο κούρεμα γιατί αυτό θα είναι αδικία για τα άλλα κορίτσια. Ετσι, η Ειρήνη Στεριανού βρέθηκε αντιμέτωπη με το δίλημμα ή το κόβω κοντό ή φεύγω από το GNTM και επέλεξε το πρώτο. Ετσι το μαλλί της κόπηκε δραματικά. Την ώρα που την κούρευαν «Όχι, όχι, μη μου κόψετε τα μαλλιά», ενώ όταν είδε για πρώτη φορά το νέο της μαλλί είπε ότι απλά δεν της αρέσει, ότι δεν της αρέσει η εικόνα της.

Επιχείρηση Makeover χθες στο GNTM και κάποιες σκηνές ήταν πραγματικά άγριες θυμίζοντας ακόμη και την ταινία... Νόμος 4000. Δύο κορυφαίοι κομμωτές, χθες, μαζί προφανώς με τις συμβουλές των Βίκυ Καγιά και Ελενας Χριστοπούλου επιχείρησαν αν αλλάξουν το λουκ των κοριτσιών για να τις κάνουν περισσότερο μοντέλα, όπως έλεγαν. Για κάποια από τα κορίτσια η αλλαγή ήταν μικρή, λίγο χρώμα, λίγο φυλλάρισμα, όμως, για κάποια κορίτσια η αλλαγή ήταν πραγματικά μεγάλη. Αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους για κάποια εξαιρετικά κοντά κουρέματα. Μια δε κοπέλα την κούρεψαν με την ψιλή. Και όλα αυτά για να γίνουν «μοντελάρες», όπως τους έλεγαν η coach με την κριτή του GNTM. Οπως ήταν φυσικό, λοιπόν, κάποια κορίτσι αναστατώθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και παρακαλούσαν να μην τους κόψουν τα μαλλιά εξηγώντας ότι όλο αυτό θα τους δημιουργήσει μεγαλύτερη ανασφάλεια. Η Ειρήνη Στεριανού έπρεπε να κάνει το μαλλί της όπως της Ριάνα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Ετσι, καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής έκλαιγε και παρακαλούσε να μην της κόψουν το μαλλί. Σε κάποια στιγμή και ενώ της είχαν κόψει ήδη το μακρύ μαλλί της καρέ, ζήτησε απλά να μην της το κόψουν τόσο κοντό (αγορέ) όπως της είχαν δείξει στη φωτό της Ριάνας. Ο κομμωτής της εξήγησε ότι δεν γίνεται να της κάνει άλλο κούρεμα γιατί αυτό θα είναι αδικία για τα άλλα κορίτσια. Ετσι, η Ειρήνη Στεριανού βρέθηκε αντιμέτωπη με το δίλημμα ή το κόβω κοντό ή φεύγω από το GNTM και επέλεξε το πρώτο. Ετσι το μαλλί της κόπηκε δραματικά. Την ώρα που την κούρευαν «Όχι, όχι, μη μου κόψετε τα μαλλιά», ενώ όταν είδε για πρώτη φορά το νέο της μαλλί είπε ότι απλά δεν της αρέσει, ότι δεν της αρέσει η εικόνα της. Ανάλογες αντιδράσεις είχε και η Ελντα την οποία κούρεψαν με την... ψιλή. Η αντίδρασή της στην αρχή ήταν έντονη και με κλάματα, ωστόσο αρκετά γρήγορα το αποδέχθηκε και προχώρησε στην αλλαγή. Μάλιστα, το αποτέλεσμα άρεσε και στην ίδια στο τέλος.

Ανάλογες αντιδράσεις είχε και η Ελντα την οποία κούρεψαν με την... ψιλή. Η αντίδρασή της στην αρχή ήταν έντονη και με κλάματα, ωστόσο αρκετά γρήγορα το αποδέχθηκε και προχώρησε στην αλλαγή. Μάλιστα, το αποτέλεσμα άρεσε και στην ίδια στο τέλος.

Πηγή: iefimerida.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA