ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστή ηθοποιός κινείται νομικά εναντίων του Survivor

Τι δηλώνει η ίδια

Όταν πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε η είσοδος νέων παικτών στον δεύτερο κύκλο του Survivor, το όνομα της γνωστής ηθοποιού ήταν ανάμεσα σε αυτά που ακούγονταν έντονα και όλοι περίμεναν να την δουν στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Η Νικολέττα Καρρά ταξίδεψε με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη στο Κάιρο, για τους σκοπούς του Celebrity Travel και μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για την πρόταση που της έγινε να μπει στο Survivor αλλά και την παραβίαση αυτής της συμφωνίας από την Acun Medya.

«Κάναμε ένα ραντεβού και μπήκα στη διαδικασία να το σκέφτομαι. Τηλεφώνησα στον άνθρωπο της παραγωγής που είχα συνεννοηθεί μαζί του, ένα 24ωρο μετά, και τον ενημέρωσα ότι το σκέφτηκα και με ενδιαφέρει. Μάλιστα, τα βρήκαμε και πάρα πολύ εύκολα και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που έπρεπε να συμφωνήσουμε. Από τη μέρα που κάναμε το ραντεβού, υποτίθεται θα φεύγαμε σε δέκα μέρες. Έκανα όλα τα ιατρικά τεστ, με είδαν δύο ψυχολόγοι… Έκανα και εμβόλια, τα οποία μου προκάλεσαν πυρετό για δύο μέρες και σε τρεις μέρες θα φεύγαμε. Την ημέρα της υπογραφής πήρα ένα μήνυμα ότι προς το παρόν παγώνει», ανάφερε αρχικά.

Και ενώ η ίδια προσπαθούσε για αρκετό διάστημα να μάθει πότε θα έφευγε για τον Άγιο Δομίνικο, δεν πήρε απάντηση από την παραγωγή, ενώ όπως δήλωσε ήταν για 20 ημέρες σε αναμονή. «Ήμουν 20 μέρες σε αναμονή, με “παγωμένο” πρόγραμμα, ώσπου ξαφνικά έμαθα από τρίτο άτομο ότι οι νέοι παίκτες έχουν ξεκινήσει για το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ενώ εγώ υπήρξα πολύ συνεπής και ήμουν σε αναμονή και έκανα όλα όσα χρειάζονταν, δεν εξέλαβα την ίδια συνέπεια από τους άλλους.Θα προτιμούσα από την πρώτη στιγμή που γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί, να με αποδεσμεύσουν και μένα από όλο αυτό γιατί εγώ ήμουν και περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες που έβαλαν μέσα δεν είναι σίγουρα αυτό που περιμένανε να μπουν, όταν συζητήσανε για μένα και για έναν άλλον συνάδελφο. Επίσημα, ακόμα και τώρα, δεν μου έχει απαντηθεί. Η τελευταία φορά που μπόρεσα και μίλησα με την παραγωγή και παρόλο που ήξερα ότι οι παίκτες βρίσκονται στον δρόμο ήταν ότι “δεν έχουμε ενημέρωση”. Και τους λέω τι εννοείται όταν λέτε ότι δεν έχετε ενημέρωση;», είπε η Νικολέττα Καρρά.

Διαβάστε την συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X