ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «μπηχτή» της Ευριπίδου για το DanSing (Pic)

«Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»

Μετά το άδοξο τέλος που είχε το φιλανθρωπικό show Dancing for you 6, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του σε 4 μόλις επεισόδια, η παρουσιάστρια του show δεν έκανε κανένα σχόλιο όσον αφορά το τέλος της εκπομπής της.

Ωστόσο σήμερα, η Κωνσταντίνα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και όσους βοήθησαν για να γίνει το φιλανθρωπικό show, ενώ άφησε κάποιες αιχμές σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία της εκπομπής.

''Θέλω να τονίσω έντονα οτι για εμένα κυρίως μέτρησε η τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε και ο χρόνος που ξοδέψαμε όλοι για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν μπροστά και πίσω απο τις κάμερες για να πραγματοποιηθεί το Dansing 6. Και ειδικά τον κόσμο που ήταν δίπλα μας απο την αρχή και στήριξε αυτό τον ιερό σκοπό, (όσες φορές κι αν το είπαμε) μόνο αυτό είναι συγκινητικό! Για οτιδήποτε άλλο βρήκαμε μπροστά μας στην πορεία, αλλά και κάποια πράγματα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, θα το επιχειρήσω όταν θα είναι η ώρα! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου και να΄στε σίγουροι ότι για όλα υπάρχει λόγος!'', ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας που εκτός απο την ομάδα που επιμελείται την εμφάνισή της, ευχαρίστησε και τον αγαπημένο της σύζυγο Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Πηγή: must.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X