ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξω φρενών ο Ονούφριος με το σχόλιο άλλου δημοσιογράφου (vid)

Άγρια κόντρα on air - Ανταπέδωσε τα «πυρά» για το fake news

Ένα ρεπορτάζ ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει διαμάχη ανάμεσα στον δημοσιογράφο, Ονούφριο Σωκράτους και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ.

Ο Ονούφριος έκανε ρεπορτάζ επί τη ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας με θέμα την ενδοοικογενειακή βία. Το ρεπορτάζ αφορούσε περιστατικό κακομεταχείρισης γυναίκας και δημοσιεύτηκε στην διαδικτυακή εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» με τίτλο «Έγινε στην Κύπρο -Την κλείδωσε χωρίς φαγητό στο σπίτι». 

Το βράδυ της ίδιας μέρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΙΓΜΑ» έκανε ρεπορτάζ διαψεύδοντας την υπόθεση.
Μέσα από την πρωινή εκπομπή, Πρωινά Νέα, ο Ονούφριος, φανερά ενοχλημένος θέλησε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα που δημιουργήθηκε. Φιλοξένησε τον Διευθυντή του ΣΠΑΒΟ, Δήμο Ιωάννου, από τον οποίο ζήτησε να ξεκαθαρίσει το περιστατικό. «Έχουμε ηθική υποχρέωση να ενημερώνουμε σωστά» τόνισε ο δημοσιογράφος. Με τον παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Χρύσανθο Τσουρούλη να προσθέτει ότι πρόκειται για fake news. 

Δείτε το βίντεο από το Sigma: 

Θιγμένος αλλά και εκνευρισμένος ο Ονούφριος είπε πως «Εμένα με παρουσίασε ως ένα αναξιόπιστο δημοσιογράφο, μετά από δεκαπέντε χρόνια πορείας σε αυτό τον χώρο».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του δημοσιογράφου

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X