ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision - Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Είναι επίσημο! - Η ανακοίνωση

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή διοργάνωση της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ!

Η τραγουδίστρια είχε την επιθυμία να εμφανιστεί στην σκηνή του διαγωνισμού, αφού και το 2007 είχε επιχειρήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι ''With love'', μένοντας ωστόσο στους ημιτελικούς.

Είμαστε βέβαιοι πως η εκρηκτική τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας στον διαγωνισμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι είχε γραφτεί από τον καταξιωμένο συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι και ο δημιουργός του Fuego που κέρδισε την δεύτερη θέση με την Ελένη Φουρέιρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ:

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, ΤΑΜΤΑ που εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. H ΤAMTA θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο “Replay”. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean–Baptiste.

Μάλιστα, τέλη Ιανουαρίου, η Τάμτα θα ταξιδέψει στην Σουηδία για να ηχογραφήσει το τραγούδι της Eurovision και να συναντηθεί από κοντά με την σκηνοθέτιδα. Τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το ελληνικό κοινό θα ακούσει το κομμάτι, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον Διαγωνισμό της Eurovision.

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X