ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένταση στο «Master Chef»: «Είσαι ή δεν είσαι μάγειρας;» (Vid)

Η απάντηση διαγωνιζόμενου που εξόργισε τον Κοντιζά

Το τηλεοπτικό στούντιο με την... κουζίνα μπέρδεψε αυτός ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει στους κριτές πόσο πολύ θα ήθελε να δουλέψει ως σεφ σε τηλεοπτικό πλατό.

Προφανώς κάτι τέτοιο άφησε άφωνους τους σεφ με τον Σωτήρη Κοντιζά να «την λέει» στον Παναγιώτη.

«Τι ακριβώς περιμένεις από το MasterChef;», τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο διαγωνιζόμενος απάντησε: «Περιμένω να είναι το πρώτο βήμα, η αφορμή για να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω μια καριέρα εδώ. Σε εστιατόριο, σε ξενοδοχείο, κάτι τηλεοπτικό. Το τηλεοπτικό μου αρέσει περισσότερο από το εστιατόριο».

Η συγκεκριμένη απάντηση άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά: «Μισό λεπτό, μιλάμε για μαγειρική. Είσαι ή δεν είσαι μάγειρας; Ψάχνουμε άτομα που να θέλουν να κερδίσουν από το MasterChef σε γνώση. Να μάθουν και να μάθουμε κι εμείς από αυτόν και όχι κάποιον που θα βλέπει το MasterChef ως ένα όχημα για να φανεί το πρόσωπό του στην τηλεόραση και να κάνει κάτι τηλεοπτικά. Νομίζω ότι ψάχνεις κάτι άλλο. Κι εμείς ψάχνουμε κάτι άλλο. Από μένα είναι όχι».

Εν τέλει με αυτά του τα λόγια, αλλά και την μαγειρική του, ο Παναγιώτης δεν κατάφερε να περάσει στους «50», παρ΄όλο που είχε έρθει από το μακρινό... Λονδίνο για να δείξει το ταλέντο του.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X