ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

'Εκοψε τον «Κρίκο» ο Λούης;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Alpha να έχει δώσει εντολή για να...

Πληθαίνουν οι φήμες μετά την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων του ''The Λούης night show'' που θέλουν τον Alpha να έχει δώσει εντολή στον Λούη Πατσαλίδη για να μην προβάλλει τον ''Πιο αδύναμο κρίκο''. Κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν, ''Τhe Λούης night show'' και ''Πιο αδύναμος κρίκος'', ήταν δύο εκπομπές που ''έδιναν'' η μία στην άλλη, καθώς ο μεν Λούης έβρισκε υλικό από τους παίκτες του ''Κρίκου'' για να εμπλουτίσει τη σάτιρα της εκπομπής του, κτυπώντας μάλιστα στο συγκεκριμένο τέταρτο τα πιο ψηλά νούμερα τηλεθέασης, και ο ''Κρίκος'' από την άλλη γινόταν viral και το απόλυτο talk of the town χάρη στη σάτιρα του Λούη.

Μάλιστα, όπως δημοσιεύουν οι ''Τηλεώρες'', πολλοί είχαν μιλήσει και για ''συμμαχία'' Λούη και Τάσου, λόγω και της στενής προσωπικής τους φιλίας. Φαίνεται, όμως, ότι φέτος τα πράγματα άλλαξαν, αφού ο Alpha έριξε δύο νέες σειρές στον ανταγωνισμό της lead in ζώνης, πριν από το δελτίο ειδήσεων, και για να της στηρίξει ζήτησε από τον Λούη να μην προβάλλει με τη σάτιρά του το τηλεπαιχνίδι.

Φυσικά, ίσως είναι νωρίς να βγουν αποτελέσματα, παρόλο που και στις δύο πρώτες εκπομπές του ''Τhe Λούης night show'' δεν υπήρξε καμία αναφορά στον ''Κρίκο'', απογοητεύοντας τους τηλεθεατές.

Η συνέχεια θα δείξει κατά πόσον θα επαληθευτούν οι φήμες και αν ο Alpha έθεσε όντως απαγορευτικό στον Λούη για τον ''Κρίκο''.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X