ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εβελίνα Βαρσάμη: Η σύζυγος του Αγγελίδη ξεσπά

«Κουράστηκα να…»

Δυσαρεστημένοι είναι οι κοντινοί άνθρωποι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Έχουν τον άνθρωπό τους να παλεύει για τη ζωή του- ναι ακόμα όπως σας γράφω- και διαβάζουν ανακρίβειες. Μάλιστα ορισμένοι για να κάνουν ένα κλικ παραπάνω δεν διστάζουν να βάζουν τίτλους που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Η σύζυγός του που σκέφτεται μόνο τον άντρα της και μιλα συνεχώς με τους γιατρούς, δεν έχει όρεξη να σηκώσει τηλέφωνα. Ελπίζει κάποιοι να σεβαστούν την κατάσταση και να σταματήσουν να δημιουργούν σενάρια προβάλλοντάς αναστάτωση στους οικείους του καθώς όσοι είναι μακρινοί επικοινωνούν συνεχώς για να μάθουν τι είναι αλήθεια και τι όχι. Μάλιστα χθές μιλώντας σε φίλη της δεν άντεξε και έσπασε: «Κουράστηκα να διαβάζω άσχετα πράγματα και να με ρωτούν κάθε μέρα στα τηλέφωνα οι δικοί μου άνθρωποι τι συμβαίνει. Κάποιοι δεν σέβονται τίποτε».

Την αλήθεια την διαβάζετε εδώ. Ο Αγγελίδης έδειξε να ανταποκρίνεται στην αγωγή αλλά δεν ξεπέρασε οριστικά τον κίνδυνο. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για το παλικάρι και ας αφήσουμε έξω την ματαιοδοξία των «παραπάνω κλικ» γράφοντας μπούρδες. Κάποιοι μάλιστα από τους φίλους του που είναι και δημοσιογράφοι θέλουν να τα χώσουν άγρια σε συναδέλφους του αλλά κάνουν υπομονή.

Πηγή: gossip-tv / nassos.blog

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X