ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι θα απαντήσει ο Πογιατζής; Ο Φελτχούιζεν είναι τερματοφύλακας ή παπλωματάς; (vid)

Η απάντηση απόψε στις 19.05 στο ΡΙΚ1

"Έσκισε" χτες το special επεισόδιο του "πιο αδύναμου κρίκου" για το ραδιομαραθώνιο με τους 8 δημοφιλείς κωμικούς. Φαίνεται ότι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι σε όλο τον κόσμο άρχισε να γίνεται συνήθεια και στους Κύπριους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα χτες 63,080 τηλεθεατές και ποσοστό 21.45% συντονίστηκαν με το ΡΙΚ1 και τον "πιο αδύναμο κρίκο", έγραψε σε ανάρτηση του ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού Τάσος Τρυφώνος που ευχαρίστησε το κοινό.


Στην συνέχεια ο δημοφιλής παρουσιαστής έγραψε, «ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ το δεύτερο special επεισόδιο απόψε με αγαπημένους επώνυμους από διάφορους χώρους που παίζουν επίσης για το ραδιομαρθώνιο».

Από τις απαντήσεις που σίγουρα θα ξεχωρίσουν είναι αυτή του αθλητικογράφου του ΡΙΚ Ανδρέα Πογιατζή που ρωτήθηκε αν Φελτχούιζεν είναι τερματοφύλακας ή παπλωματάς;


Στο σημερινό επεισόδιο λαμβάνουν μέρος ο Λούης Πατσαλίδης, η Αλεξία Αναστασίου, ο Ανδρέας Γιόρτσιος, η Αλεξία Καρακάννα, ο Γιώργος Σταματάρης, ο Ανδρέας Πογιατζής, η Μαριλένη Σταύρου και ο Μιχάλης Χρήστου. Πολύ γέλιο και αγάπη και ΑΠΟΨΕ 19.05 στο ΡΙΚ1.

 Δείτε βίντεο: 

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X