ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Τάσου Ευγαγγέλου στο «Όλα Για Σένα» (pic)

Πήρε τις αποφάσεις της η ομάδα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

Με ένα δελτίο Τύπου, το Megaone ανακοίνωσε την απόφαση της ομάδας της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και της ψυχαγωγικής εκπομπής «Όλα Για Σένα» την ένταξη ενός νέου προσώπου.

Το νέο αυτό πρόσωπο είναι ο δημοσιογράφος, Παντελής Παναγιώτου, ο οποίος αναλάβει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής, Τάσος Ευαγγέλου. Ως γνωστόν, ο δημοσιογράφος έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η δημοσιογράφος, Νάταλι Μιχαηλίδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού παρακάτω:

Πιο δυναμικά και ανανεωμένη επανέρχεται στις 28 Αυγούστου η εκπομπή του MegaOne «Όλα Για Σένα», η οποία εντάσσει στο δυναμικό της δυο νέα πρόσωπα που μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στα νέα τους καθήκοντα.

Την Αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Νάταλι Μιχαηλίδου, η οποία βρίσκεται για χρόνια στο χώρο και έχει αποδείξει με τη δουλειά της ότι μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στο νέο της πόστο.

Όσον αφορά στο τέταρτο μέλος του πάνελ, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μαζί με τους Νικόλα Ιωαννίδη, Χριστιάνα Αντωνίου και Έλενα Θεοδώρου καθώς και τους τηλεθεατές, θα καλωσορίσουν την ερχόμενη Δευτέρα στην παρέα τους ένα νέο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου, ένα νέο παιδί και φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο, που ρίχθηκε από την πρώτη στιγμή στα βαθιά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει της πρεμιέρας της 28ης Αυγούστου.

Πάντως οι προετοιμασίες όλων των συντελεστών είναι πυρετώδεις, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την ερχόμενη Δευτέρα στις 15:00 στην πρώτη εκπομπή του «Όλα Για Σένα», που θα μας κρατάει συντροφιά όλα τα απογεύματα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X