ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι (pics)

Ο «βασιλιάς» των ανατροπών είναι αναμφίβολα το Survivor

Ο «βασιλιάς» των ανατροπών είναι αναμφίβολα το Survivor. Το reality επιβίωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ καταφέρνει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τόσο τα αθλήματα, όσο και τα έντονα στοιχεία reality ανάμεσα στους παίκτες, κρατούν τους τηλεθεατές συντονισμένους στους δέκτες τους. Αυτή τη φορά λοιπόν είναι έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι τέσσερα (4) άτομα.

Τρεις κοπέλες και ένας άντρας με άκρως αθλητικό υπόβαθρο θα μπουν άμεσα στις δύο ομάδες, για να τις βοηθήσουν να ανταποκριθούν στην απαιτητική καθημερινότητα.

Σας τους παρουσιάζουμε:

Φελίσια Λαπάτη

Η παρουσιάστρια με τις εντυπωσιακές αναλογίες θα προκαλέσει έντονη αίσθηση. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, ενώ αυτή την περίοδο άνηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας εκπομπή στο Netwix.

Εύη Σα

H γυμναστική είναι η καθημερινότητά της. Η Εύη εργάζεται ως fitness coach και όπως παρατηρούμε από τα social media της, γνωρίζεται ήδη με την πρώην παίκτρια του Survivor, Μαρία Σαμαρίνου! Δεν είχε διστάσει να εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή της μέσω Faceboοk.

Πάνος Θεοδώρου

Είναι ο δημιουργός του Animal Movement, ενός προγράμματος πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης που συνδυάζει άριστα αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε ένα διασκεδαστικό freestyle πρόγραμμα. Ο γυμναστής ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό του σώμα και πρόκειται να απασχολήσει σημαντικά το γυναικείο κοινό!

Μαρία Πανταζή

Έχει αναρίθμητες διακρίσεις και τίτλους στο γυναικείο πρωτάθλημα Κ1. Στο αντίστοιχο ανδρικό έχει διακριθεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Το ψευδώνυμό της «Iron Barbie» είναι αρκετό για να καταλάβουμε πόσο σκληροτράχηλη παίκτρια θα είναι.

Πηγή: peoplegreece.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X