ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ατάκα Λιλλήκα: «Χίλιες φορές ανεμόμυλος, παρά...» (Vid)

«Η Βαρβάρα αδικείται που είναι μαζί μου»

Ο Γιώργος Λιλλήκας και η σύζυγός του, Βαρβάρα, προβαίνουν σε μια από καρδιάς συνέντευξη-εξομολόγηση, αυτήν την Κυριακή, στις 21:30, στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ», με τον Τάσο Τρύφωνος.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή ο κ. Λιλλήκας να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «ανεμόμυλος» που του επισύρουν κατά καιρούς, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών απαντά ότι προτιμά να είναι ανεμόμυλος παρά «τυφώνας».

Όσο για τις πρόσφατες Προεδρικές Εκλογές και το χαμηλό ποσοστό που εξασφάλισε, ο κ. Λιλλήκας απάντησε ότι γεννά ερωτηματικά και προβληματίζει το γεγονός ότι, πριν από πέντε χρόνια, κάποιοι τον θεωρούσαν ως τον καταλληλότερο για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά αυτό άλλαξε τόσο πολύ, μετά από πέντε χρόνια.

Με την σειρά της, η Βαρβάρα Λιλλήκα, αναφερόμενη στα κακεντρεχή σχόλια σχετικά με το σπίτι τους, είπε ότι ο κόσμος δεν βρίσκει τίποτα κακό να σχολιάσει και επικεντρώνεται σε αυτό, ενώ για την ίδια είπε ότι εάν έμενε στο σπίτι, χωρίς να κάνει οτιδήποτε, θα την κατηγορούσαν ότι δεν κάνει καλή σπανακόπιτα...

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, με τον Τάσο Τρύφωνος
Κυριακή 25 Φεβρουρίου, 21:30
ΡΙΚ1

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X