ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αιμιλία Κενεβέζου: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί» (vid)

«Ο γιος μου συνέχεια με συγκινεί»

Κανένας μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η μητρότητα είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Είτε είσαι επώνυμη, είτε όχι, η κατάσταση παραμένει ίδια. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί και όλα τα καλά που κρύβει το να είσαι μαμά.

Η Αιμιλία Κενεβέζου βρέθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και αποκάλυψε διάφορες πτυχές της ζωής της. Ανάμεσα σε άλλα παραδέχτηκε πόσο δύσκολη είναι η μητρότητα.

«Ο γιος μου συνέχεια με συγκινεί. Αυτό μόνο όταν γίνεις γονιός το αντιλαμβάνεσαι. Ενδεχομένως όταν είσαι έξω μπορείς να το θεωρήσεις υπερβολικό αλλά είναι μαγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και το βλέπεις κι εσύ… Τα παιδιά μας εκπλήσσουν και πολλές φορές κοιτάω περίεργα τον Μάρκο για κάτι που μπορεί να είπε ή για κάτι που κάνει γιατί βλέπεις έναν άνθρωπο να αναπτύσσεται. Πιο χαζομαμά πεθαίνεις. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή, δεν μπορώ να του θυμώσω. Τον κακό τον κάνει ο Γιώργος, όσο και εκείνος τα καταφέρνει. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί αλλά και η μεγαλύτερη ευθύνη», είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X