ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ζουμερές» αποκαλύψεις της Στόρμι για το... κρεβάτι με τον Τραμπ

«Έμοιαζε με μεθυσμένο παπαγάλο»

Σπαρταριστές λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική επαφή που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ σε σουίτα ξενοδοχείου το 2006 έδωσε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στην εξασέλιδη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Penthouse.

Η Ντάνιελς επικεντρώνεται κυρίως στα μαλλιά του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ για τα οποία λέει ότι είναι αληθινά.

Προσθέτει μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής που είχαν ο Τραμπ έμοιαζε με «μεθυσμένο παπαγάλο».

«Ναι είναι αληθινά. Και έμοιαζε κάπως σαν μεθυσμένος παπαγάλος» είναι η απάντηση της Ντάνιελς η οποία ερωτήθηκε και για το μέγεθος των... προσόντων του Τραμπ. «Δεν ήταν μεγάλο;» ρωτήθηκε η Ντάνιελς και η ίδια απάντησε μονολεκτικά «ναι» χωρίς να προσθέσει περισσότερα καθώς είπε ότι «δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα μιλούσε ποτέ δημόσια για τη σχέση της με τον Τραμπ αν τον Ιανουάριο δεν είχε δημοσιευθεί η είδηση ότι πήρε 130.000 δολάρια τον Οκτώβριο του 2016 από τον δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«Ώπα ρε φίλε (σ.σ. motherf***** στο πρωτότυπο) δεν επιτρέπεται να ανοίξω το στόμα μου. Και εσύ μπορείς να το ανοίγεις και να λες ψέματα και να με χαρακτηρίζεις; Ως εδώ και άντε γ@@@σου. Θα αντεπιτεθώ» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ξεκαθαρίζει, τέλος, ότι δεν έχει αποσυρθεί από την ερωτική βιομηχανία. «Ειναι μεγάλη παρεξήγηση ότι έχω αποσυρθεί. Ήμουν υποψήφια για τέσσερα βραβεία AVN φέτος. Γυρίζω μια ταινία το μήνα. Η άλλη παρεξήγηση είναι ότι είμαι πορνοστάρ γιατί είμαι ανόητη. Βρήκα πώς να βγάλω τα περισσότερα χρήματα με τη λιγότερη δουλειά».

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X