ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζευγάρι τουριστών το έκανε σε δημόσια θέα (pic)

«Τα βογκητά της κοπέλας ξεσήκωσαν τη γειτονιά»

Σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους εκτυλίχθηκαν σε σοκάκι του Σπλιτ στην Κροατία, όταν ένα ζευγάρι Βρετανών που προφανώς είχε χάσει κάθε έλεγχο, έκανε σεξ σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ούτε και οι περαστικοί φάνηκε να ενοχλούν το παθιασμένο ζευγάρι που απτόητο συνέχιζε το έργο του.

Οι ντόπιοι δηλώνουν ενοχλημένοι και εξοργισμένοι από το περιστατικό ωστόσο κανείς δεν τόλμησε να καλέσει την αστυνομία. Αντιθέτως αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν στα μπαλκόνια και αποτύπωναν τις στιγμές πάθους του ζευγαριού με τα κινητά τους.

«Τα βογκητά της κοπέλας ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Έκαναν σεξ ακουμπώντας στον τοίχο και μετά κάτω, στο έδαφος, άνετοι σαν να βρίσκονταν στο κρεβάτι τους», δήλωσε κάτοικος της περιοχής προσθέτοντας: «Χρειάστηκε να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί αυτή η κοπέλα φώναζε τόσο δυνατά και τους είπα πως δεν αισθανόταν καλά».

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής ανέφερε: «Καλά δεν ντρέπονται; Μπορεί στην Αγγλία να είναι "ok" να συνουσιάζεσαι δημοσίως, αλλά αυτό είναι ανεπίτρεπτο εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που νεαροί Βρετανοί τουρίστες κάνουν σεξ στο δρόμο χωρίς να ενδιαφέρονται για τους περαστικούς».

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X