ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υποβασταζόμενη και κλαίγοντας η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Μακρή (Pics)

Στο πλευρό της και παίκτριες του «My Style Rocks»

Το μεσημέρι της Κυριακής, φίλοι, συγγενείς και η τεθλιμμένη σύζυγός του και φαβορί του «My Style Rocks», είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή, τον 46χρονο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη, οι φίλοι και η οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα ενώ η σορός του Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία από όπου και κατάγεται.

Υποβασταζόμενη στην κηδεία του Γιάννη Μακρή, η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη έφτασε στον εκκλησία και η σύζυγός του Γιάννη Μακρή και παίκτρια του My Style Rocs, Βικτώρια Καρύδα μαζί με τα δύο παιδιά της.

Το μοντέλο θα πει το τελευταίο αντίο στον άνδρα της που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στην Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα έμαθε ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε ενώ έκανε πασαρέλα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες η αστυνομική έρευνα ώστε να βρεθεί ο δράστης που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή έξω από την οικεία του στην Βούλα, την ώρα που πήγε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του.

Η αστυνομία από την μία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στις οικείες κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό και από την άλλη ψάχνει απαντήσεις στις επαγγελματικές του δραστηριότητες του επιχειρηματία στην Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κάμερες κατέγραψε βήμα-βήμα πώς κινήθηκε ο εκτελεστής.

Στο πλευρό της Βικώρια Καρύδας βρέθηκαν και παίκτριες του My Style Rocks.

Φορώντας κουκούλα, ήταν κρυμμένος σε έναν λοφίσκο κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει το θύμα το αυτοκίνητό του. Μόλις ο Γιάννης Μακρής μπήκε στο όχημα, ο δράστης πήγε από την πλευρά του συνοδηγού, πυροβόλησε τον 46χρονο και στη συνέχεια ετοιμαζόταν να τραπεί σε φυγή.

Όσο αφορά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, η Ασφαλεία αναφέρει πως οι επαγγελματικές κινήσεις του Γιάννη Μακρή στη Μύκονο, να ενόχλησαν κάποιους «ανταγωνιστές», για οικονομικούς λόγους, και έτσι να θέλησαν να τον «σβήσουν από τον χάρτη».

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες η αστυνομική έρευνα ώστε να βρεθεί ο δράστης που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή έξω από την οικεία του στην Βούλα.

Η αστυνομία από την μία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στις οικείες κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό και από την άλλη ψάχνει απαντήσεις στις επαγγελματικές του δραστηριότητες του επιχειρηματία στην Μύκονο. 

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X