ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίζουν Μελάνια - Τραμπ; (pics)

Το λευκό ταγέρ της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κάτι θέλει να πει...

Οργιάζουν οι φήμες ότι Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ είναι στα... μαχαίρια με τις κακές γλώσσες να επικαλούνται ουκ ολίγα στοιχεία:

Είτε πρόκειται για «fake news» είτε όχι, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δίνει την εικόνα προς τα έξω ότι συμβιώνει για τα μάτια του κόσμου...

1. Μελάνια και Τραμπ κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια στον Λευκό Οίκο, όπως αποκαλύπτει βιβλίο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, υπό τον τίτλο: «Φωτιά και Οργή».

2. Η Μελάνια απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις όταν έγινε γνωστό ότι ο σύζυγός της είχε «ανάρμοστη σχέση» με ξανθιά πορνοστάρ, ενώ το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο. Μάλιστα, η εκπρόσωπός της έσπευσε να διαβεβαιώσει τον αμερικανικό λαό ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους.

3. Η Μελάνια δεν συνόδευσε τον σύζυγό της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός αλλάζοντας στο παρά... πέντε το πρόγραμμά της. Η δικαιολογία του Λευκού Οίκου για την απουσία της «Πρώτης Κυρίας» δεν έπεισε τους Αμερικανούς καθώς η εκπρόσωπός της επικαλέστηκε «οργανωτικά προβλήματα».

4. Η Σλοβένα τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου μετέβη με άλλο αυτοκίνητο στο Καπιτώλιο αντί να τον συνοδεύσει στην ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους. Ωστόσο,όταν ο Τραμπ ολοκλήρωσε την ομιλία του, το ζευγάρι αποχώρησε μαζί.

«Η Μελάνια επέστρεψε στον Λευκό Οίκο με την ίδια λιμουζίνα έχοντας στο πλευρό της τον Τραμπ και πήγε μόνη της στο Καπιτώλιο επειδή ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τους καλεσμένους της», όπως έσπευσε να δηλώσει η εκπρόσωπός της, Στέφανι Γκρίσαμ.
Η Στέφανι κλήθηκε αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις για τα προβλήματα στο γάμο του προεδρικού ζεύγους.

5. Την περασμένη Παρασκευή,η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» έγραφε ότι η «Πρώτη Κυρία» διανυκτέρευε σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον, αφότου κυκλοφόρησαν τα νέα περί δεσμού του άντρα της με την Ντάνιελς το 2006. Η Γκρίσαμ χαρακτήρισε «αναληθή» τα δημοσιεύματα σε ανάρτησή της στο Twitter, αλλά δεν απάντησε αν η Μελάνια διανυκτέρευε εκτός του Λευκού Οίκου.

Προχθές, οι «New York Times» έγραψαν ότι η Μελάνια ήταν «έξαλλη» με τον σύζυγό της όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση με την γαλανομάτα πορνοστάρ.

Το μήνυμα της Μελάνια στον Τραμπ πίσω από το λευκό ταγέρ

Η Μελάνια Τραμπ κάνει την επανάστασή της παίρνοντας το «μέρος» των Δημοκρατικών κατά τη χθεσινή ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ προς το αμερικανικό έθνος.

Από ενδυματολογικής πλευράς η Πρώτη Κυρία της Αμερικής επέλεξε να εμφανιστεί με ταγέρ-σακάκι και παντελόνι στο χρώμα της κρέμας -ένα χρώμα που είχαν επιλέξει οι γυναίκες Γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος τον προηγούμενο χρόνο.


Ta social media που εντόπισαν την... «ανταρσία» της τρίτης συζύγου του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι η Σλοβένα «Πρώτη Κυρία» τάχθηκε με το μέρος των Δημοκρατικών.

Ντυμένη στα λευκά, ένα χρώμα ταυτισμένο με το γυναικείο κίνημα της σουφραζέτας, η Μελάνια παρακολουθούσε χαμογελαστή την 80λεπτη ομιλία του συζύγου της σχετικά με την κατάσταση του Έθνους.

Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι ο Τραμπ φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση με πορνοστάρ ενώ ήταν ήδη παντρεμένος.

Η 47χρονη Μελάνια επέλεξε παντελόνι Christian Dior και μπλούζα Dolce & Gabbana. Όσο για τις ψηλοτάκουνες γόβες ήταν Christian Louboutin.

 

 

 

Για τη δημοσιογράφο του CNN που καλύπτει θέματα του Λευκού Οίκου Κέιτ Μπένετ, η Μελάνια ύψωσε... ανάστημα απέναντι στον σύζυγό της. Όχι μόνο γιατί δεν τον συνόδευσε στο δρόμο προς το Κογκρέσο αλλά και για το χρώμα των ρούχων που επέλεξε.

Πολλές γυναίκες γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, είχαν ντυθεί πέρυσι στα λευκά.

Η Μπένετ προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει το κρυφό μήνυμα που ήθελε να στείλει η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ με το ντύσιμό της: «Ξέρετε», είπε σε δημοσιογράφο του CNN, «η Μελάνια φορούσε ένα ταγέρ στο χρώμα της κρέμας, το οποίο βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Θυμηθείτε ότι πέρυσι, όλες οι γυναίκες Γερουσιαστές των Δημοκρατικών φορούσαν λευκά ρούχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τραμπ απέναντι στο ωραίο φύλο».

Πέρυσι οι περισσότερες από τις 66 γυναίκες που εκπροσωπούσαν τους Δημοκρατικούς στη Βουλή των Αντιπροσώπων ήταν ντυμένες στα λευκά, στη λογική της «λευκής σουφραζέτας» με σαφή αναφορά στο κίνημα για τα δικαιώματα της γυναίκας στις αρχές του 1900.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X