ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέφυγε ο Ερντογάν και απειλεί με αιματοκύλισμα

«Θα πάρουμε ζωές για την μεγάλη Τουρκία!»

«Την μεγάλη (ισχυρή) Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας, αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές» είπε ο «σουλτάνος» σε ομιλία του στη Σαμψούντα, απειλώντας με νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις, μετά την κατάληψη του Αφρίν

Τρόμο προκαλεί το νέο «παραλήρημα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά πάντων. Ανεβάζοντας στα ύψη την ένταση των... πολεμικών ιαχών, ο Τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία του στη Σαμψούντα, περιέγραψε το όραμά του για το πώς θα ξαναγίνει μεγάλη η Τουρκία: με... αιματοκύλισμα!

«Την μεγάλη (ισχυρή) Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, ορμώμενος από την πρόσφατη κατάληψη της περιοχής του Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και τους συμμάχους τους, Σύρους αντάρτες.

Και συνέχισε ο «σουλτάνος», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση».

«Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε» είπε ακόμη.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X