ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό! Εμφανίστηκαν γυμνοί στην τηλεόραση για να διαμαρτυρηθούν για τους γείτονες (pic,vid)

Οι «μεγάλα στήθη, μικρά πέη» σε νέες κωμικοτραγικές περιπέτειες!

Πριν ακόμα κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από την είδηση που κάνει τον γύρο του ίντερνετ με το ζευγάρι που έλαβε αυτό το οργισμένο σημείωμα του γείτονα, το πράγμα απέκτησε μόλις συνέχεια.

Όπως θυμόμαστε, η Karin Stone και ο σύζυγός της Jay βρήκαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα τους στο Νιούκαστλ της Αγγλίας που έγραφε: «Θα κλείσετε σας παρακαλώ τις κουρτίνες σας όταν ντύνεστε ή ξεντύνεστε; Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μεγάλους πισινούς, μεγάλα στήθη και μικρά πέη και θα σας αναφέρουμε στην αστυνομία για άσεμνη περιβολή. Οι γείτονές σας»

Το ζευγάρι εμφανίστηκε λοιπόν στο πρωινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο «This Morning» για να μιλήσει για την ιστορία και το απρεπές σχόλιο περί «μεγάλων πισινών» και «μικρών πεών». Και άφησαν τώρα σύξυλους τους παρουσιαστές της εκπομπής, καθώς βγήκαν στο γυαλί ολόγυμνοι, θέλοντας να κάνουν ένα σχόλιο περί ιδιωτικότητας. Αφού είπαν πως δεν είναι γυμνιστές ή επιδειξίες, περιέγραψαν την απλή καθημερινότητά τους, φτιάχνοντας ωστόσο ένα πακέτο που οι τηλεθεατές βρήκαν δύσκολο να πιστέψουν, μιας και εμφανίστηκαν βλέπετε στην τηλεόραση θεόγυμνοι!

«Νομίζω πως για μένα ήταν πραγματικό σοκ γιατί ποτέ δεν το είχαμε σκεφτεί. Δεν είναι ότι χορεύουμε στα παράθυρα γυμνοί, κοιτάμε απλώς την καθημερινή μας ζωή», είπε η 33χρονη. Όσο για τον τρόπο αντίδρασης των γειτόνων, σχολίασε: «Νομίζω πως αν έρχονταν στην πόρτα μας και χτυπούσαν την πόρτα μας και μας έλεγαν ‘‘κοιτάξτε, έχετε ένα θέμα με την ιδιωτικότητα’’, θα το παίρναμε πιθανότατα λίγο πιο σοβαρά, αλλά όπως είπατε, το σημείωμα είναι προσβλητικό, οπότε δεν θα αλλάξουμε και πολλά»…

Πηγή: newsbeast

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση