ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραμπ: Απόλυτα διαβολική πράξη η επίθεση στο Λας Βέγκας

Ο Τραμπ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για το μακελειό

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφθεί το Λας Βέγκας την Τετάρτη, όπου θα συνομιλήσει με τις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού, αλλά και με αστυνομικούς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε λύπη, σοκ και θλίψη, σε δήλωσή του για τη φρικτή δολοφονική επίθεση σε συναυλία στο Λας Βέγκας, στην οποία έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 50 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 400.

«Ηταν απόλυτα διαβολική πράξη», τόνισε ο Τραμπ. «Ξέρω ότι αναζητούμε κάποιο νόημα στο χάος. Κάποιο φως στο σκοτάδι. Οι απαντήσεις δεν θα έρθουν εύκολα. Η ενότητά μας δεν θα διαλυθεί από το κακό, οι δεσμοί μας δεν θα σπάσουν από τη βία. Παρότι νιώθουμε τόσο θυμό από την παράλογη δολοφονία των συμπολιτών μας», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Σε στιγμές τραγωδίας και τρόμου, η Αμερική ενώνεται», ανέφερε ακόμη και επαίνεσε την αστυνομία για τη «θαυμαστή» αντίδρασή της. «Με την Μελάνια προσευχόμαστε για τους τραυματίες, όσους χάθηκαν και τις οικογένειές τους. Προσευχόμαστε όλο το έθνος να βρει ενότητα και ειρήνη και προσευχόμαστε για την ημέρα που το κακό θα εξαφανιστεί και οι αθώοι θα είναι ασφαλείς από το μίσος και τον φόβο», κατέληξε.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X