ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγική κατάληξη: Κάπνιζε, κόλλησε το κεφάλι της στα κάγκελα και πέθανε από ασφυξία

Ένας Ινδός γκουρού την είχε προειδοποιήσει

Ένας Ινδός γκουρού είχε προειδοποιήσει μια μητέρα δύο παιδιών να μείνει μακριά από τα διακοσμητικά κιγκλιδώματα, λίγες μόλις εβδομάδες προτού βρεθεί νεκρή με το κεφάλι της ανάμεσα στα κάγκελα του παραθύρου.

Η 64χρονη αμερικανίδα Κίμμι Βάρμα, πέθανε όταν κόλλησε το κεφάλι της και δεν μπορούσε να αναπνεύσει κανονικά.

Η οικογένειά της πιστεύει πως είχε βγάλει το κεφάλι της έξω από τα κάγκελα του παραθύρου στο διαμέρισμά της στο Γκλουτσέστερσάιρ για να κάνει ένα τσιγάρο – κάτι που έκανε συχνά.

Αλλά η 64χρονη Βάρμα κατά λάθος κόλλησε σε μια θέση που δεν μπορούσε να βγει παρόλο που τράβηξε τις κουρτίνες τόσο δυνατά που κάποιες από τις βίδες του κουρτινόξυλου έσπασαν.

Πιθανότατα πέθανε δύο ώρες προτού την εντοπίσει κάποιος περαστικός που είδε το κεφάλι της κολλημένο ανάμεσα στα κάγκελα και ειδοποιήσει τις Αρχές.

Η βοηθός εισαγγελέα Καρολί Σάουντερς, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τυχαίο θάνατο, λέγοντας πως «πέθανε στις 19 Ιουνίου όταν το κεφάλι της παγιδεύτηκε σε κάγκελα στο σπίτι της»

Η παθολόγος δήλωσε πως η 64χρονη πέθανε από «ασφυξία» αφού είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πάρει παυσίπονα.

Μετά την έρευνα, η κόρη της κυρίας Βάρμα, Πία είπε: «Δεν το είπα ποτέ στη μαμά μου, αλλά περίπου ένα μήνα πριν το θάνατό της, η θεία μου στην Ινδία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε επισκεφθεί έναν γκουρού που την προειδοποίησε να μείνει μακριά από κιγκλιδώματα η μητέρα μου διαφορετικά κάτι κακό θα της συνέβαινε. Είναι πράγματι πολύ περίεργο».

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, Ανίλ, δήλωσε πως πιστεύει ότι είχε βγάλει το κεφάλι της έξω από το παράθυρο για να κάνει τσιγάρο επειδή ήταν μανιακή με την καθαριότητα και δεν ήθελε να μυρίζει το σπίτι της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X