ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό: Δείτε τι έκαναν αυτές οι νοσοκόμες σε νεογέννητα

Θα εξοργιστείτε

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Φλόριντα οι φωτογραφίες που φέρονται να ανήρτησαν δύο νοσοκόμες, εργαζόμενες σε ναυτικό νοσοκομείο της πόλης, οι οποίες τις δείχνουν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες σε νεογέννητα και να μεταχειρίζονται σαν άψυχες κούκλες για να διασκεδάσουν.

Σε μία από τις αναρτήσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις και προκάλεσαν την άμεση απόλυση των δύο νεαρών γυναικών, η Allyson Thompson, εργαζόμενη στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Τζάκσονβιλ φαίνεται να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στο πρόσωπο ενός νεογέννητου βρέφους. Την φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Να πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή για τους μίνι σατανάδες», σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Thompson εμφανίζεται να χαμογελάει πλατιά κρατώντας ένα μωράκι από τις μασχάλες. H φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο ενός εξοργιστικού βίντεο το οποίο δείχνει τη νοσηλεύτρια να ταρακουνάει το μωρό, αναγκάζοντας το να «χορέψει» σε μουσική ραπ.

Σε άλλες αναρτήσεις, που έχουν ανάλογο κοροϊδευτικό ύφος, πρωταγωνιστεί μια άλλη νοσηλεύτρια, η Joanie Barrett.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις των δύο γυναικών και τις διαστάσεις που έλαβε το ζήτημα, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι «τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

«Ενημερωθήκαμε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο και βρίσκουμε τη συμπεριφορά αυτή εξωφρενική, απαράδεκτη και απίστευτα αντιεπαγγελματική. Δεν θα ανεχτούμε ανάλογα φαινόμενα», ανέφερε το νοσοκομείο, προσθέτοντας ότι οι «ένοχες» για τις αναρτήσεις θα τιμωρηθούν μέσω του νομικού συστήματος και της στρατιωτικής δικαιοσύνης».

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X