ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους τσάκωσαν γυμνούς σε όργιο! (Vid)

Έτρεχαν να κρυφτούν από τις κάμερες

Δεκάδες μεσόκοποι Βρετανοί, Αμερικανοί και Γερμανοί ήταν μεταξύ των αντρών που συνέλαβε η αστυνομία της Ταϊλάνδης σε ξενοδοχείο να επιδίδονται σε όργια με νεαρές Ταϊλανδές.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, πληροφοριοδότης ενημέρωσε τις Αρχές για το όργιο της Πατάγια και σύντομα η αστυνομία θα έκανε έφοδο στο ξενοδοχείο, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Γυμνοί άντρες και γυναίκες έτρεχαν να καλυφθούν ή να ξεφύγουν, προσπαθώντας να κρύψουν τα πρόσωπά τους από την κάμερα. Ο ιδιοκτήτης του Tulip Hotel, ο 53χρονος Sheng Liao Yang, διοργάνωνε ανελλιπώς όργια στο ξενοδοχείο του, φιλοξενώντας ακόμα και αίθουσα για τις ομαδικές συνευρέσεις.

Συνελήφθη κι αυτός, καθώς ούτε άδεια δεν είχε για το ξενοδοχείο του. Ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής Naris Niwapantawong δήλωσε κατόπιν πως οι τουρίστες ήταν από διάφορες χώρες και το όργιο περιλάμβανε ανταλλαγή συντρόφων ή συνοδών.

«Λάβαμε μια πληροφορία για το Tulip Hotel. Μας είπαν ότι διοργανώνονταν σεξουαλικά πάρτι τα Σαββατοκύριακα», είπε ο ίδιος, «το προσωπικό μου συνεργάστηκε με την αστυνομία, το Αλλοδαπών και τον στρατό για να δράσουμε γρήγορα και με ακρίβεια. Εκτελέσαμε την επιχείρηση την ώρα που έκαναν σεξ και τους κλείσαμε».

Οι τουρίστες ήταν από διάφορες χώρες, όπως την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τη Μαλαισία. Για την ώρα πάντως, δεν γνωρίζουμε τι καταγγελίες τους απαγγέλθηκαν και πότε αναμένεται να δικαστούν...

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X