ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του έκαναν κηδεία, μα τους κτύπησε το κουδούνι! (Pics)

Η ανιψιά του παρολίγον να πάθει έμφραγμα

Μπροστά σε ένα θαύμα βρέθηκαν οι συγγενείς ενός 63χρονου στο Καζακστάν, θεωρώντας οτι ήταν νεκρός. Τι θεωρώντας δηλαδή; Σίγουροι ήταν, καθώς του είχαν κάνει και την κηδεία του, με κάθε επισημότητα...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Στις 9 Ιουλίου ο Aigali Supugaliev δηλώθηκε αγνοούμενος και μερικές εβδομάδες μετά ένα πτώμα βρέθηκε κοντά στο σπίτι του, όμως επειδή ήταν σε αποσύνθεση αποφασίστηκε να γίνει τεστ DNA για να αναγνωριστεί.


Ξεκατίνιασμα στην στέψη της «Μις Καλύτερα Οπίσθια»! (Vid)


Τα αποτελέσματα του έδειξαν οτι κατά 99.92% πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με το ποσοστό αυτό να είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να δοθεί. Έτσι, με το πιστοποιητικό θανάτου στα χέρια, οι συγγενείς και οι φίλοι προχώρησαν την κηδεία του, στο χωριό Τομράλι που έμενε.

Δύο μήνες μετά όμως, ο 63χρονος εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού τους. «Όταν ήρθε σπίτι, ζωντανός και υγιής, η κόρη μου, βλέποντας τον νεκρό θείο της, λιποθύμησε και παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή.


Παίκτρια του GNTM διαφήμιζε «αμαρτωλό» ξενοδοχείο (Vid)


Το τεστ DNA είχε επιβεβαιώσει πως αυτός είναι ο αδελφός μου. Το πιστέψαμε και του κάναμε την κηδεία. Πληρώσαμε αρκετά χρήματα, αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι η ταυτότητα του ανθρώπου που θάψαμε. Μπορεί οι συγγενείς του να τον ψάχνουν», είπε ο αδελφός του, Esengali.

Όταν ρωτήθηκε για το που ήταν όλο αυτό το διάστημα, ο Aigali Supugaliev απάντησε πως δούλευε σε μία φάρμα μακριά και δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την οικογένειά του.

Πάντως δεν αρνήθηκε να βγάλει μία φωτογραφία με την επιγραφή που υπήρχε στον τάφο του.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση