ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τολμηρό σκίσιμο στο φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ (Pics)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες

Συνεχίζεται το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία, με τη Δούκισσα του Σάσεξ να τραβά πάνω της όλα τα φλας, ειδικά μετά την ανακοίνωση του Παλατιού ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έτσι, η πρώην ηθοποιός και πάλι μπαίνει στο μικροσκόπιο όλων. Και δεν αφήνουν τίποτε, που να την αφορά, να πέσει κάτω: από τις ενδυματολογικές της κινήσεις, μέχρι τον τρόπο που συμπεριφέρεται, στέκεται, ποζάρει.

Και τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες που έρχονται κατευθείαν από το Φρέιζερ της Αυστραλίας. Το πριγκιπικό ζεύγος έκανε μία βόλτα στην προβλήτα του νησιού, όπου χαιρέτισε το συγκεντρωμένο πλήθος. Και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Μαρκλ, η οποία επέλεξε σε αυτή την χαλαρή δημόσια εμφάνιση να κάνει τη δική της πιο τολμηρή, φορώντας ένα λινό καλοκαιρινό φόρεμα, με τολμηρό σκίσιμο στο πλάι, ενώ φέγγιζε αρκετά αποκαλύπτοντας τα πόδια της.

Μάλιστα, η Δούκισσα του Σάσεξ αδιαφορώντας για τις κάμερες , δύο φορές γονάτισε μπροστά σε δύο ηλικιωμένες κυρίες για να τους μιλήσει, με αποτέλεσμα το σκίσιμο να αφήσει σε κοινή θέα το πόδι της. Μία σκηνή άβολη για μία Δούκισσα. Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι συζητείται για κάποια στιλιστική της επιλογή ή στάση, που ξεφεύγει από τα αυστηρά πλαίσια του Πρωτοκόλλου.

Πηγή: newsbeast.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X