ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το λουκέτο της Cobalt στα διεθνή ΜΜΕ

Έτσι καλύπτουν το γεγονός μεγάλη ειδησεογραφικά δίκτυα

Αίσθηση στην Ευρώπη προκάλεσε η επ' αόριστον αναστολή των εργασιών της αεροπορικής εταιρείας Cobalt, καθώς πολλοί ξένοι - το BBC αναφέρεται στους Βρετανούς ταξιδιώτες - έκλεισαν τα εισιτήριά τους με την εταιρεία για να κάνουν τις διακοπές τους.

Το BBC μεταδίδει την ανακοίνωση της εταιρείας, καθώς και τις δηλώσεις που παραχώρησε η Υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου.

Ο «Guardian» μεταδίδει την είδηση του λουκέτου στην εταιρεία και την καθήλωση των αεροσκαφών της, αναφέροντας παράλληλα ότι η Cobalt δραστηριοποιούνταν στα Βρετανικά αεροδρόμια, Heathrow, Stansted και Gatwick. Το αεροδρόμιο του Heathrow είχε ανακοινώσει ότι θα παρείχε εξυπηρέτηση στους επηρεαζόμενους επιβάτες, σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου.

Το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται στο κλείσιμο του «μεγαλύτερου αερομεταφορέα της Κύπρου», που χρησιμοποιούνταν από χιλιάδες Βρετανούς πολίτες, κάθε χρόνο, επισημαίνοντας με την σειρά της την αβεβαιότητα που επικρατεί για τις μελλοντικές πτήσεις. Σε σχέση με το θέμα των πτήσεων, το μέσο κάνει αναφορά στις δηλώσεις της Υπουργού Μεταφορών, για τις εναλλακτικές διευθετήσεις.

Στο ίδιο πνεύμα και η «The Telegraph», που μετέδωσε την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, παράλληλα με την είδηση.

Τέλος, το πρακτορείο Reuters, στην ηλεκτρονική του έκδοση, αναφέρεται στα γεγονότα του τερματισμού των υπηρεσιών της Cobalt. Σχετικά με την εταιρεία, το δημοσίευμα λέει πως η Cobalt κάλυπτε το κενό που άφησε το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών το 2015. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X