ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κινητό που βρέθηκε στην τουαλέτα αποκάλυψε το αρρωστημένο σχέδιό του

Φοιτητής κατηγορείται για περισσότερα από 100 αδικήματα

Ένας φοιτητής από το πανεπιστήμιο του Γουέστ Τσέστερ κατηγορείται ότι επί μια διετία βιντεοσκοπούσε κρυφά σε τουαλέτες του Ντέλαγουερ, της Πενσυλβάνια και του Μέριλαντ γυναίκες που γνώριζε.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα News Journal of Wilmington, ο 24χρονος Joshua Yannuzzi κατηγορείται για περισσότερα από 100 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων της εγκληματικής χρήσης μονάδας επικοινωνίας, της διανομής άσεμνου υλικού και της παραβίασης της ιδιωτικότητας.


Αποτροπιασμός - Πέντε άτομα βίασαν 4χρονη σε μονάδα εντατικής θεραπείας


Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Chester, στις 10 Οκτωβρίου μια γυναίκα που επισκέφθηκε την τουαλέτα του πανεπιστημίου εντόπισε ένα iPhone που «έβλεπε» προς την τουαλέτα και τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο. Της κίνησε υποψίες και έτσι το έβγαλε από τη θέση του και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν τον 24χρονο φοιτητή έξω από τις τουαλέτες, ενώ βίντεο παρακολούθησης τον έδειχνε να ελέγχει την τουαλέτα πριν η γυναίκα την επισκεφθεί, αλλά και μετά την αποχώρησή της.

Ανέφεραν επίσης πως τουλάχιστον ένα βίντεο από αυτά που κατέγραφε προβλήθηκε online και πως στόχευε γυναίκες που γνώριζε μέσω της συμμετοχής του στην τοπική θεατρική κοινότητα. Υπολογίζεται ότι την τελευταία διετία είχε καταγράψει γυναίκες με αυτόν τον τρόπο πάνω από 50 φορές, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 20 θύματά του.

«Έκρυβε το iPhone του μέσα στην τουαλέτα και κατέγραφε κρυφά γυναίκες σε διάφορες καταστάσεις γυμνότητας. Ασχολιόταν με αυτήν τη δραστηριότητα για την προσωπική του σεξουαλική ευχαρίστηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Τσέστερ.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X