ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το εφιαλτικό βίντεο αποκάλυψε τον ομαδικό βιασμό της

Θύμα τους και μια 13χρονη

Από τέσσερα μέχρι και πέντε χρόνια φυλακή σε τέσσερις φοιτητές που κακοποιούσαν σεξουαλικά ευάλωτα κορίτσια. Συμπεριφέρονταν στα θύματά τους σαν τρόπαια.
Οι 19χρονοι Taiyab Hussain, Shaheem Ratyal και Sohail Ali και ο 18χρονος Mohammed Rizwan συνελήφθησαν όταν μια έφηβη συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού σε ένα εφιαλτικό βίντεο.

Οι κατηγορούμενοι από το Burton-on-Trent στο Staffordshire δήλωσαν ένοχοι για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί και άλλα σεξουαλικά αδικήματα τον Φεβρουάριο.

Ο δικαστής απαγόρευσε να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Snapchat για 8 χρόνια. «Κατά τη στιγμή των αδικημάτων ήταν 17 και 18 ετών. Είναι εμφανές από τα στοιχεία που προέκυψαν από διάφορες συσκευές ότι υπήρχε επικοινωνία ανάμεσά τους. Διαπιστώνεται το κοινό τους ενδιαφέρον στο να συναντούν και να κακοποιούν σεξουαλικά αυτά τα κορίτσια. Συμπεριφέρονταν στα νέα κορίτσια σαν τρόπαια».

Θύμα τους και μια 13χρονη

Αποκάλυψε ότι τα τέσσερα θύματα, το ένα μόλις 13 ετών, δεν σήμαιναν τίποτα για τους κατηγορούμενους και είχαν υποστεί ακραία συμπεριφορά. Ο Hussain καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή για τα μηνύματα και την κακοποίηση μιας έφηβης στο αυτοκίνητο παρουσία ενός άλλου παιδιού. Στους Rizwan και Ratyal επιβλήθηκε ποινή 4 ετών και μηνών. Ο Ali ομολόγησε αδικήματα εναντίον 13χρονης και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών σε ίδρυμα νέων. Τα θύματά τους κακοποιήθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2016 και Μαρτίου 2017.

Πηγή: Metro

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X