ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To απίστευτα αηδιαστικό μυστικό «νεότητας» 70χρονης

Εξασφαλίζει τα «υλικά» για τη θεραπεία περιποίησής της από την ίδια και τους συντρόφους της

Η Stella Ralfini από το Λονδίνο δείχνει ομολογουμένως νέα για την ηλικία της. Σύμφωνα με την ίδια, όταν αποκαλύπτει σε ανθρώπους που γνωρίζει για πρώτη φορά ότι είναι 70 χρονών την κοιτάζουν με ανοιχτό το στόμα και σπεύδουν να την ρωτήσουν το «μυστικό» της νεανικής της εμφάνισης.

Ωστόσο, η έκπληξη που δοκιμάζουν αργότερα, όταν τους αποκαλύπτει τι κάνει για να διατηρείται τόσο φρέσκια και λαμπερή είναι πολύ μεγαλύτερη, και τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από μια έκφραση αηδίας.

Ο λόγος είναι ότι η 70χρονη συνταξιούχος χρησιμοποιεί σχεδόν επί καθημερινής βάσης τα... ούρα της για να διατηρεί το δέρμα της υγιές και σφριγηλό και είναι πεπεισμένη ότι σε αυτό ακριβώς το «κόλπο» χρωστά όχι μόνο την ομορφιά της αλλά και την υγεία της.
Η συνταξιούχος σεξοθεραπεύτρια είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά την αμφιλεγόμενη «ουροθεραπεία» πριν από πολλές δεκαετίες, όταν - επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στην Ινδία - εμφάνισε ένα εξάνθημα.

Ο γιατρός της τότε της συνέστησε να βουτήξει ένα βαμβάκι στα ούρα της και να το αφήνει πάνω στον ερεθισμό. Εκείνη το δοκίμασε και το εξάνθημα εξαφανίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα. Έκτοτε, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, εφαρμόζει τακτικά αυτήν την μέθοδο περιποίησης, ενώ πριν από μερικά χρόνια χρησιμοποιούσε και το σπέρμα των συντρόφων της (!) για μάσκες που η ίδια ισχυρίζεται ότι έκαναν πιο σφιχτή την εφημερίδα της.

Όταν πριν λίγο καιρό εμφάνισε καρκίνο του δέρματος, η 70χρονη σκέφτηκε να διακόψει, όπως λέει, αυτή τη θεραπεία, όμως τελικά τη συνέχισε πιστεύοντας ότι δεν θα έβλαπτε. Τελικά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και το πρόβλημα δείχνει να έχει ξεπεραστεί, ωστόσο η ίδια σπεύδει να διευκρινίσει ότι «δεν γνωρίζει αν η ουροθεραπεία της είχε την οποιαδήποτε επίδραση στην ανάρρωση» και κατά πόσον την ωφέλησε ή την έβλαψε.

protothema.gr

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X