ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την «χούφτωσε» στο αεροπλάνο εξαιτίας του... Τραμπ!

Η απίστευτη δικαιολογία που είπε στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός άνδρα με την κατηγορία ότι θώπευσε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια πτήσης της Southwest Airlines προχώρησε το FBI.

Το περιστατικό συνέβη στις 21 Οκτωβρίου στο αεροπλάνο που ταξίδευε από το Χιούστον στην Αλμπουκέρκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο άνδρας ονόματι Bruce Michael Alexander, που καθόταν ακριβώς πίσω της, άρχισε να την αγγίζει όταν εκείνη αποκοιμήθηκε. Αισθάνθηκε το χέρι του να μένει για αρκετή ώρα πάνω στο στήθος της, μέχρι τη στιγμή που ξύπνησε και παρατήρησε «τα χοντρά και τριχωτά δάχτυλα του χεριού με τα βρώμικα νύχια».

Επανέλαβε την κίνηση άλλες δύο φορές, με τη γυναίκα να εξαγριώνεται και να του βάζει τις φωνές. Στη συνέχεια ενημέρωσε έναν αεροσυνοδό για το περιστατικό και έκανε καταγγελία, με αποτέλεσμα το FBI να προχωρήσει στη σύλληψη του άνδρα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Νέο Μεξικό.

Ο κατηγορούμενος ρώτησε τους αστυνομικούς ποια είναι η προβλεπόμενη ποινή γι' αυτό που έκανε και στη συνέχεια τους είπε το εξής εκπληκτικό: «O Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πει πως είναι "ok" να χουφτώνεις τις γυναίκες στην ευαίσθητη περιοχή!».


Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Ζάκυνθο (Pics)


 

Τα λεγόμενά του παραπέμπουν στο πολυσυζητημένο σχόλιο που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2005 μιλώντας με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή της εκπομπής «Access Hollywood» του τηλεοπτικού δικτύου NBC, πριν ξεκινήσει η βιντεοσκόπηση της εκπομπής. Τότε λοιπόν ο Τραμπ είχε πει μεταξύ άλλων: «Αρχίζω να τις φιλάω. Όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ…ι. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Σύμφωνα με την Huffington Post, σε περίπτωση που ο Bruce Michael Alexander κριθεί ένοχος για βίαιη σεξουαλική επαφή αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 2 έτη και πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X