ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την ξεκοίλιασε για να της πάρει το παιδί επειδή είχε χάσει το δικό της

Ένα βάρβαρο έγκλημα στη Βραζιλία

Μια νεαρή γυναίκα οχτώ μηνών έγκυος έχασε τη ζωή της από μια γυναίκα που θέλησε το παιδί της, καθώς η ίδια είχε αποβάλει.

Η δολοφόνος παρέσυρε την εγκυμονούσα φοιτήτρια Gabrielle Barcelos στο σπίτι της στην Ουμπερλάντια της Βραζιλίας, προφασιζόμενη πως ήθελε να της δώσει ρουχαλάκια για το μωράκι της, τη νάρκωσε προσφέροντάς τη «πειραγμένο» καφέ, την έπνιξε και κατόπιν άνοιξε την κοιλιά της με ένα μαχαίρι.

Η 38χρονη δράστρια τηλεφώνησε μετά στην αστυνομία λέγοντας πως είχε μόλις γεννήσει στον δρόμο!

Οι γιατροί στάθηκαν όσο να πεις καχύποπτοι απέναντι την ιστορία της και η ίδια ομολόγησε τελικά στον ανακριτή το ανατριχιαστικό έγκλημά της.

Η 18χρονη Gabrielle ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με την πρόοδο της εγκυμοσύνης της στο Facebook, όπως έκανε και μία μέρα πριν τη στυγερή της δολοφονία, όταν έγραψε πως «Είμαι η πιο χαρούμενη γυναίκα του κόσμου».

Ήταν μάλιστα ο 14χρονος γιος της δολοφόνου αυτός που θα ανακάλυπτε τη σορό της Gabrielle, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο υπόγειο της κατοικίας.

Η γυναίκα, που δεν κατονομάζει η αστυνομία, είπε πως ο σύντροφός της απειλούσε πως θα την άφηνε μετά την αποβολή που είχε, κι έτσι έπρεπε να βρει άμεσα μια λύση. Παρακολουθούσε εδώ και καιρό τη γειτόνισσά της Gabrielle και έβλεπε την κοιλιά της να φουσκώνει.

Η αστυνομία βρήκε στο ιστορικό των αναζητήσεών της πληροφορίες για το πώς κάνεις καισαρικές τομές, αλλά και πώς ναρκώνεις ένα θύμα. Όταν η κοπέλα έπεσε νεκρή από τη φονική δόση του δηλητηρίου, η ανθρωποκτόνος άνοιξε με ένα στιλέτο την κοιλιά της.

Το μωράκι βρίσκεται ευτυχώς εκτός κινδύνου σε θερμοκοιτίδα του τοπικού νοσοκομείου και η αστυνομία ερευνά τώρα αν ο σύντροφος της ζηλιάρας μητέρας ήταν στο κόλπο. Καθώς εκείνη προσπαθεί τώρα να τον μπλέξει στο δολοφονικό πλάνο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση