ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος στο στερνό αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr (Pics)

Από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, το περασμένο Σάββατο.

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, για να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X