ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για 5χρονο: Τον σκότωσε αδέσποτη σφαίρα την πρωτοχρονιά

Παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα στην αυλή του σπιτιού του στο Σάο Πάολο

Ο μικρός Arthur Bencid Silva παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα στην αυλή του σπιτιού του στο Σάο Πάολο.

Ξαφνικά έπεσε νεκρός στο έδαφος μπροστά στους φίλους του. Τον σκότωσε αδέσποτη σφαίρα που έριξαν γκάνγκστερ σχεδόν ένα μίλι μακριά για την πρωτοχρονιά.

Οι γονείς του πίστευαν ότι ο Arthur Bencid Silva έπεσε απλά και χτύπησε το κεφάλι του στο πάτωμα. Οι αστυνομικοί ωστόσο εκτιμούν ότι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα που έριξαν από την κοντινή φαβέλα Paraisópolis. Εκεί όπου οι γκάνγκστερ του ισχυρού καρτέλ ναρκωτικών First Capital Command γιόρταζαν την πρωτοχρονιά.

Αδέσποτη σφαίρα από το ισχυρότερο καρτέλ ναρκωτικών

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Σάο Πάολο, η Paraisópolis, βρίσκεται εξολοκλήρου υπό τον έλεγχο της συμμορίας ναρκωτικών. Ο μικρός Arthur Bencid Silva μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αδυνατούν να βρουν αρχικά τι ήταν αυτό που είχε προκαλέσει την πληγή στο κεφάλι του.

Αφού μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, οι γιατροί εντόπισαν στην ακτινογραφία μια σφαίρα στο κρανίο του παιδιού. Ο 5χρονος Arthur κηρύχθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. Οι συντετριμμένοι συγγενείς του κατηγορούν τους γκάνγκστερ για τον θάνατό του.

«Ο άνθρωπος που πίστεψε ότι θα είχε πλάκα να πυροβολήσει στον αέρα για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά κατέληξε να χτυπήσει τον ανιψιό μου. Πρέπει να ξέρει ότι κατέστρεψε μια οικογένεια. Κατέστρεψες την οικογένειά μας» δήλωσε η θεία του 5χρονου.

Υποστήριξαν επίσης ότι το παιδί θα μπορούσε να είχε σωθεί αν δεν υπήρχε έλλειψη προσωπικού και εξοπλισμού κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η υπόθεση ξυπνά μνήμες στην Ελλάδα όπου στις 8 Ιουνίου είχε πεθάνει από αδέσποτη σφαίρα ο μικρός Μάριος στη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Πηγή: Dailymail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X